DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Izipizi modanın ötesinde bir yaşam tarzı sunuyor

    Izipizi modanın ötesinde bir yaşam tarzı sunuyor
    14.12.2019
    A+
    A-

    Izipizi birbirinden renkli tasarımlarıyla her zevke ulaşıyor. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatla satışa sunulan rengarenk Izipizi gözlükler, modanın ötesinde yüzlerde gülümseme bırakıyor.

    Izipizi kurulduğu 2010 yılından bu yana, tüm yaş gruplarında ve yaşamın her anında kullanım için kendini yenilemeyi başarıyor. Kullanıldıkları her yerde en çok unutulan objelerin başında gelmesinden yola çıkarak Izipizi gözlükler, bulundukları her ortamda kolayca fark edilmelerini sağlayan rengarenk tasarımlarıyla alışkanlıklarınızı değiştiriyor.

    Paris’in ikonik gözlük markası Izipizi, her yaştan insana farklı ihtiyaçlara yönelik kayak gözlükleri ile hem şık hem fonksiyonel seçenekler sunmaya devam ediyor. Izipizi gözlükler, Türkiye’yi dünya trendleri ile tanıştırmada deneyimli Pop Corner’da satışa sunuluyor. www.popcorner.com.tr

    Sun Snow Junior

    Izipizi yeni sezonda sadece yetişkinler için değil, çocuklar içinde birbirinde renkli modellere imzasını atıyor. 6 farklı renk seçeneği sunduğu koleksiyonunda, çocukların rahatça takması için yandan açılan tokalı kısım sayesinde kask ve şapka ile kullanıma uygun modeller hazırladı. Yetişkinlerde olduğu gibi 3 lens özelliğine sahip gözlükler, kötü hava koşullarına dayanaklı ve maksimimum göz koruma özelliğine sahip.

     

    Sun Snow

    Hava nasıl olursa olsun kayak ve snowboard sevenler için tasarlanan koleksiyonda, maksimum konfor ve koruma garantisi ön planda. Sun Snow gözlükleri; sadece minimalist ve modaya uygun değil, aynı zamanda tüm hava koşullarında mükemmel görüşe sahip.

     

    Sun Glacier Plus

    Hem şık hem de sofistike olan bu seri 6 farklı renk seçeneğiyle dikkat çekici. Anti-Fog özelliği ve iki cam arasındaki hava katmanı sayesinde buğu oluşumunu engeller. Kask ile kullanıma uygundur.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.