DOLAR 32,5935
EURO 34,7925
ALTIN 2497,721
BIST 9460,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jeunesse Global’e Stevie Awards’tan 9 ödül

    Jeunesse Global’e Stevie Awards’tan 9 ödül
    29.05.2017
    A+
    A-

    Cilt bakımından gıda takviyelerine, kilo yönetiminden genç görünüm sistemine kadar geniş bir yelpazedeki inovatif ürünleriyle bugün Türkiye’nin de bulunduğu 141 ülkede yer alan Jeunesse Global, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden Stevie Awards kapsamında 2’si altın 7’si gümüş olmak üzere 9 ödüle layık görüldü. Jeunesse Global böylece Amerikan İş Ödülleri kategorisinde 4 yıl üst üste en iyi ödülleri kazandı.

    Geliştirdiği inovatif ürünleriyle ve oluşturduğu global platformuyla çığır açan Jeunesse Global, bugüne kadar aldığı 217 saygın ödüle yenilerini ekledi. Jeunesse Global, iş dünyasının global ölçekte en rekabetçi organizasyonlarından Stevie Awards Amerikan İş Ödülleri’nde iki Altın Stevie ödülüne layık görüldü.
    Tüketici Ürünleri dalında ‘Yılın Şirketi’ ödülü Jeunesse Global’in,
    ‘Yılın Yöneticisi’ ödülü ise Jeunesse Kurucu Ortak ve CEO’su Randy Ray’in oldu.
    Jeunesse Global ayrıca 7 Gümüş Stevie ödülüne de layık görüldü.
    Yılın Firması (Sağlık Ürünleri ve Hizmetleri),
    Yılın En Hızlı Büyüyen Firması,
    Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı (Jeunesse Kids),
    Yılın Yönetici Kadrosu (Tüketici Ürünleri),
    Yılın Kadını (Tüketici Ürünleri- Kurucu Ortak ve COO Wendy Lewis),
    Yılın Sıradışı Yöneticisi (Tüketici Ürünleri – Vizyon Başkanı Scott Lewis) ve
    Yılın Pazarlama Yöneticisi (Pazarlama Başkanı Mark Patterson) dallarında Gümüş Stevie ödülü Jeunesse Global’e verildi.
    Başarı tüm Jeunesse Ailesi’nin
    Ödüllerin çok değerli olduğunu belirten Jeunesse Global Vizyon Başkanı Scott Lewis, “Büyümemiz, liderliğimiz ve yardımsever çabalarımız, Amerikan İş Ödülleri tarafından ödüllendirildiği için gurur duyuyoruz. Jeunesse distribütörleri ve kurumsal çalışanlarımızla birlikte tüm küresel ailemiz, başarımızda önemli bir rol oynuyor. Misyonumuzun dünyaya pozitif bir etki yaratmasına katkıda bulundular. Başarımız onların çalışmalarının ve azminin yansımasıdır” dedi.
    Türkiye’de de hızla büyüyoruz
    Jeunesse Global Türkiye, Balkanlar ve Kıbrıs Genel Müdürü Devrim Hamaratlar ise Türkiye’de de çok büyük hedefleri olan Jeunesse Global’e verilen ödüllerden mutluluk duyduklarını dile getirerek, şunları söyledi:
    “Jeunesse Global, dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de önemli başarılara imza atıyor. Jeunesse dünyasındaki 141 ülke içerisinde Şubat-Mart döneminin büyüme lideri olduk. Türkiye pazarına Luminesce, Instantly Ageless, Reserve ürünleriyle girdik. 2017 yılında kendi bölgemizde birinci olmayı ve 50 bin distribütör sayısına ulaşmak istiyoruz.”

    Amerikan iş Ödülleri
    İş dünyasının Oscar’ı olarak bilinen Amerikan İş Ödülleri, bugüne kadar gıpta ile bakılan ikonik Stevie ödülünü IBM, Disney, AT&T ve Coca-Cola gibi firmalara sunmakla birlikte, Apple’dan Steve Jobs, Amazon’dan Jeff Bezos, Ford Motor’dan Alan Mulally gibi saygıdeğer CEO’lara da layık görülen bir ödüldür. Ödüller için bu sene 3600’den fazla aday yarıştı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.