DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea İstanbul’un büyüleyen güzellikteki Marmara Denizi kıyısında açılıyor

    JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea İstanbul’un büyüleyen güzellikteki Marmara Denizi kıyısında açılıyor
    27.11.2023
    A+
    A-

    İstanbul’un göz alıcı güzelliğini Marmara Denizi’nin eşsiz manzarasıyla bir araya getiren JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea, Kasım ayı itibariyle 27 yeni ünitesiyle konuklarına uzun süreli konaklama deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk JW Marriott Residences markası olma özelliğine sahip olan üniteler, 5 farklı kategorisiyle tekli konaklamalardan geniş ailelere kadar tüm misafirlerin şehirdeki yeni tercihi olacak.

    Misafirlerin modern ve rafine lüksü doyasıya yaşayabilecekleri, İstanbul’un en nezih semtlerinden Ataköy’de konumlanan JW Marriott Residences; konuklarına zihinsel, bedensel ve ruhsal olarak yenileyici bir konaklama deneyimi sunuyor. Rezidans misafirleri otelin dünyaca ünlü İsviçreli spa markası La Vallée SPA’yı ve Michelin yıldızlı şef Akira Back’in Türkiye’deki tek restoranını da ayrıcalıklı olarak deneyimleme imkanına sahip oluyor.

    Misafirler konaklamaları boyunca otelin deneyimli concierge ekibinden alacakları mekan ve turistik bölge tavsiyeleriyle İstanbul’u yakından keşfedecek. Otel bünyesinde bulunan seçkin markaların yanı sıra bölgede bulunan mağaza ve alışveriş merkezleri de misafirlerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak.

    İstanbul Uluslararası Havalimanı’na arabayla 45 dakika mesafede bulunan rezidanslar, aynı zamanda özel jetlere hizmet veren İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise yalnızca 9 dakika uzaklıkta.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.