DOLAR 32,5234
EURO 34,8914
ALTIN 2423,309
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    JW Marriott’ta muhteşem manzaralı teraslı odalarda kendinizi şımartın

    JW Marriott’ta muhteşem manzaralı teraslı odalarda kendinizi şımartın
    31.07.2020
    A+
    A-

    Tarihi Yarımada, Galata Kulesi, Adalar, Haliç, Kız Kulesi ve Boğaz’ı da kapsayan muhteşem manzarasıyla Karaköy’de açılan JW Marriott Istanbul Bosphorus, terasında jakuzisi olan odalarının da yer aldığı konaklama imkânlarıyla misafirlerini benzersiz bir deneyime davet ediyor.

    Binlerce yıllık tarihine Bizanslıların, Cenevizlilerin, Venediklilerin, Osmanlıların ve daha birçok farklı kültür ve toplumun iz bıraktığı Karaköy’ün merkezindeki konumuyla JW Marriott Istanbul Bosphorus, Tarihi Yarımada, Galata Kulesi, Adalar, Haliç, Kız Kulesi ve Boğaz’ı da kapsayan benzersiz manzarasıyla sizi büyülemeye hazır.

    Tarihi dokunun ortasında, gözlerden uzak bir teras keyfini misafirlerine sunan JW Marriott İstanbul Bosphorus’un açık havada zaman geçirme rahatlığı sunan teraslı odaları benzersiz bir Galata manzarasına sahip. Terasta yer alan jakuzide keyifli zaman geçirebilecek olan misafirleri, Galata kulesi ve Karaköy’ün karakteristik çatı kiliselerinden oluşan bir manzara bekliyor. “Celebration at Terrace” paketi ile geniş bir terası ve terasta yemek masası, oturma grubu ve sadece odada konaklayan misafirlere özel, büyüleyici İstanbul manzaralı Premier Executive odalarda geçerli iki kişilik bu özel pakete kahvaltı ve odanın terasında iki kişilik akşam yemeği de dâhil ediliyor.

    Bu dönemde İstanbul’un tadını doya doya çıkarmak isteyenler için JW Marriott İstanbul Bosphorus’ta birçok yeni konaklama fırsatı var. Diğer odalarda geçerli bir başka paket ise “Welcome Back”. Bu paket ile misafirler, tekrar açılışa özel Marriott Bonvoy üyelerine özel olarak % 25 indirimli kahvaltı dahil konaklama imkanından faydalanabiliyor.

    JW Marriott Istanbul Bosphorus’un çatısındaki terasta yer alan panaromik Boğaz manzaralı açık havuzu, adını çakralardan alan biri couple olmak üzere dört adet masaj odası, cilt bakımı, imza masajlar, dinlenme odası, buhar banyosu, iki hamam ve saunasıyla Spa at JW İstanbul, sağladığı atmosfer ve olanaklar sayesinde özünüze dönmenizi ve gündelik hayatın karmaşasından sıyrılıp ruhunuzu beslemenize olanak sağlıyor. Endless Room paketi misafirlere Konaklamalarda kahvaltı ve Spa at JW Istanbul’da kullanılabilen günlük 100 Euro spa kredisi ile rahatlamanın ve yenilenmenin tadını sunuyor. Kişiselleştirilmiş ve keyifli bir konaklama deneyimi için JW Marriott Istanbul Bosphorus misafirlerini ağırlamaya hazır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.