DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2446,318
BIST 10218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KAD~DER özel ödülleri sahiplerini buldu

    KAD~DER özel ödülleri sahiplerini buldu
    06.06.2022
    A+
    A-

    KAD~DER. İn 37.kuruluş yılına özel yapılan ödül gecesinde Kastamonulular olarak Türkiye’ye mâl olmuş hemşehrehlerine verilen ödüller sahiplerini buldu.

    Özlem Yıldız’ın sunmuş olduğu bu güzel gecede Cihan Ünal’dan İlyas ilbeye kadar ülkenin ileri gelen bürokrat siyasi ve sanat dünyasından bir çok kişi yer aldı. Ödüller arasında en iyi erkek oyuncu ödülünü alan YALNIZKURT dizisinin başrol oyuncusu Cihan Ünal sağlık sorunları sebebiyle bu gecede yer alamadı. Kendisini temsil etmesi için yetiştirdiği öğrencilerinden olan aynı zamanda hemşehrisi olan yakışıklı oyuncu Gökhan Çelik hocasını temsilen gece de yer aldı.

    Gökhan Çelik  temsilen dahi olsa bu ödülü alırken çok gurur duyduğunu Cihan Ünal gibi bir abide sanatçıyı temsil etmek onur verici olduğunu dile getirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.