DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadının önemini ve değerini ifade eden “Eli Belinde” Motifi Kaşmir Halı’da

    Kadının önemini ve değerini ifade eden “Eli Belinde” Motifi Kaşmir Halı’da
    25.02.2022
    A+
    A-

     

    Kaşmir Halı, yıllar geçse de anlamını kaybetmeyen motifler ile evlere değer katmaya devam ediyor. Yüzyıllardır kadının önemini vurgulayan “Eli Belinde” motifini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak geçmişten bugüne taşıyor.

     

    Anadolu’da halı dokumasında sıklıkla kullanılan ve kadının gücünü anlatan “Eli Belinde” motifi Kaşmir Halı ile bir kere daha hayat buluyor. Gücünü kendinden alan kadınlardan ilham alınarak özel olarak tasarlanan “Eli Belinde” motifli halı; dokuması ve renkleri ile salonlara otantik şıklığı taşıyor.

     

    Ev dekorasyonunda sadece bir aksesuar olmayan, kullanıldığı her odaya ayrı bir hayat veren halıya bu anlamlı figürü taşıyan Kaşmir Halı, geçmişten günümüze uzanan değeri geleceğe taşımayı hedefliyor.

     

    “Eli Belinde” motifiyle tasarlanan bu özel halı ve daha fazlası; Karaca mağazaları, Karaca uygulaması ve karaca. com’da.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.