DOLAR 32,5408
EURO 34,9179
ALTIN 2426,086
BIST 9711,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası’nın Mobil Uygulaması ile tanışanlara bol çekirdekli sürpriz

    Kahve Dünyası’nın Mobil Uygulaması ile tanışanlara bol çekirdekli sürpriz
    22.11.2018
    A+
    A-

    Kahve Dünyası, mobil uygulama üzerinden yapılan alışverişlerde kazanılan ‘Çekirdek’ ödül puanlarına özel bir kampanya düzenledi. 30 Kasım’a kadar geçerli kampanyaya göre, ay içerisinde mobil uygulamalarını kullanarak ilk alışverişlerini yapan Kahve Dünyası misafirleri, alışverişlerinin yüzde 25’i kadar Çekirdek kazanıyor.

    Kahveden çikolataya, tatlı ve tuzlu atıştırmalıklardan dondurma ve fit lezzetlere uzanan bini aşkın çeşidiyle “Hepimizin Ortak Noktası” olan Kahve Dünyası, mobil uygulamada geçerli, lansmana özel Çekirdek kampanyası düzenliyor.

    30 Kasım’a kadar geçerli kampanyaya göre, ay içerisinde mobil uygulamalarını kullanarak ilk alışverişlerini yapan Kahve Dünyası misafirleri, 100 TL’ye kadar tüm alışverişlerde yüzde 25 Çekirdek kazanıyor. 100 TL’nin üzerinde yapılan alışverişlerde ise kullanıcıların mobil uygulamalarına anında 25 Çekirdek yükleniyor.

    Kahve Dünyası’nda 1 Çekirdek, 1 TL yerine geçiyor. Kullanıcılar, kazandıkları Çekirdek’ler ile yıl sonuna kadar mağazalardan diledikleri ürünü satın alabiliyor.

    Selfie’li Çekirdek ile sevdiklerinizi mutlu edin!

    Uygulamada kazanılan Çekirdek’ler alışverişin yanı sıra hediyeye de dönüşüyor. Kahve Dünyası misafirleri, hediye göndermek istedikleri kişinin telefon numarasını girerek Çekirdek’lerini paylaşabiliyor. Çekirdek’leri uygulama üzerinden selfie ile göndermek ise hediyeyi daha eğlenceli bir hale getiriyor.

    * Kampanya, 2 – 30 Kasım tarihleri arasında, mobil uygulama kullanılarak yapılan ilk alışverişlerde geçerlidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.