DOLAR 32,5661
EURO 34,9628
ALTIN 2423,252
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Banyo, ‘Arte’ koleksiyonu ile şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor

    Kale Banyo, ‘Arte’ koleksiyonu ile şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor
    16.08.2017
    A+
    A-

    Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı tasarım yaklaşımıyla tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale Banyo, yeni koleksiyonu ‘Arte’ ile modern Selçuklu çizgilerini banyolara taşıyor.

    Banyolarda konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyacına optimum çözümler sunan Kale Banyo, her zevke hitap eden yeni banyo serilerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Kale Banyo’nun, orta segmentte depolaması yüksek bir koleksiyon olarak hayata geçirdiği Arte, sitilize edilmiş modern Selçuklu çizgileri ile aşırıya kaçmadan modern bir klasik izlenimi veriyor.

    Şık, kullanışlı ve uzun ömürlü koleksiyon Arte’nin her bir detayında, Kale’nin üstün malzeme kalitesi hissediliyor. Kale Banyo’nun suya dayanıklı Durabad kaplaması gövde ve kapaklarda kullanılırken, soft close kapaklar, depolamalı ayna birimi ile fonksiyonel olarak da öne çıkıyor.

    Koleksiyonun parlak renk seçenekleri ve altın rengi kulpları da oryantal ve klasik çizgisini güçlendiriyor.

    65, 80 ve 100 cm ebatlarında üretilen Arte banyo mobilyası, ‘parlak beyaz’, ‘parlak krem’, ‘parlak acı kahve’ olmak üzere gövde uyumlu kapak renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.