DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Banyo ile banyo mobilyalarında bahar fırsatı

    Kale Banyo ile banyo mobilyalarında bahar fırsatı
    18.05.2022
    A+
    A-

    Kale Banyo, evlerini yenilemek isteyenler için bahar fırsatı başlattı. Banyo koleksiyonlarının her birinde modern yaşamın, şık, sade ve işlevsel özelliklerini ön plana çıkaran tasarımlara imza atan Kale Banyo; tüm banyo mobilyalarında %50 indirim kampanyasını, ücretsiz montaj fırsatıyla sunuyor.

    Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle banyolarda bütünsel çözümler sunan Kale Banyo, tüketiciler için bahar mevsiminin ruhuna uygun bir yenileme kampanyası başlattı. “Banyo Mobilyanızı Keyifle Seçin, Rahat Rahat Ödeyin!” sloganı ile hayata geçirilen kampanya kapsamında Kale Banyo’nun, bütünsel tasarım yaklaşımıyla geliştirdiği, mekana anlam katan şık ve estetik banyo mobilyaları %50 indirim ve ücretsiz montaj fırsatıyla sunuluyor.

    Kampanyayla banyolarını yenilemek isteyenlere Kale Banyo’nun birbirinden tarz, kullanışlı banyo mobilyaları ile şık banyolar tasarlama fırsatı sağlanıyor.

    Değişimin enerjisini evlerinize taşıyın

    Kale Banyo’nun yenileme kampanyasına katılmak isteyen tüketiciler, her tarza ve beklentiye uygun seçkin koleksiyonlara hem %50 indirim hem de ücretsiz montaj fırsatı ile sahip olabilecek.

    Siz de bu değişim rüzgarından yararlanmak istiyorsanız; Kale satış noktalarına uğramanız ve Kale Banyo’nun tarzınızı yansıtan banyo mobilyalarından istediğiniz modeli seçmeniz yeterli. Kale Banyo’nun şık ürünleri ile baharın ruhuna uygun şekilde banyonuzu yeni baştan yaratabilir, değişimin enerjisini evlerinize taşıyabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.