DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Banyo ‘Smart’ felsefesiyle, hijyen ve tasarrufu bir arada sunuyor

    Kale Banyo ‘Smart’ felsefesiyle, hijyen ve tasarrufu bir arada sunuyor
    18.01.2020
    A+
    A-

    Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap: “Ürün sunmaktan ziyade, tasarımdan üretime attığımız her adımda, yarınlara daha iyi bir dünya bırakmayı hedefliyoruz”

    Tüm ürünlerine Çevresel Ürün Deklarasyonu ‘EPD’ alan ilk Türk firması Kaleseramik, deneyimli markası Kale Banyo ile tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran şık ve kullanışlı mekanlar yaratıyor. Kale Banyo’nun, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği ‘SmartHijyen’ özelliğine sahip ürünler, banyoları ferah ve hijyenik ortamlara dönüştürüyor. 2017 yılından beri klozet, lavabo, pisuvar, klozet kapağı gibi vitrifiye ürünlerinde ‘SmartHijyen’ özelliğini standart olarak ürettiklerini belirten Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap, bunun için de ürünlere fiyat farkı eklemediklerini söyledi. Ürünlerinde, insan, teknoloji ve tasarım odaklı bir yaklaşımla hareket ettiklerine dikkat çeken Zeliha Özay Yurdatap, “Ürün sunmaktan çok, çevreci yeni çözümler ve şık mekanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Kale Banyo markasıyla, tasarımdan üretime, attığımız her adımda daha az su ve daha az enerji harcayarak, yarınlara daha iyi bir dünya bırakmayı hedefliyoruz. ‘Smart’ felsefesi ile tasarladığımız, tasarrufa yönelik ürünler ile aynı zaman çevreye de dost çözümler sunuyoruz” dedi.

    Evlerimizde, en çok mikrop barındıran yerlerden biri hiç şüphe yok ki banyolardır. Nemli ortamlarından dolayı Campylobacter’den Salmonella’ya, E. Coli’den Aspergillus’a birçok bakteri özellikle klozet ve lavaboları yuva edinirler. İşte bu yüzden hijyenik bir banyo, sizin ve ailenizin sağlığı için hayati önem taşır. Hijyenik bir banyoya sahip olmanın en güvenli yolu ise, tedbiri baştan almaktan geçer.

    Türkiye’ye birçok inovatif ürün kazandırdan Kale Banyo, konutlardan işyerlerine, restoranlardan otellere, spor salonlarından alışveriş merkezlerine kadar pek çok ortak yaşam alanında kullanılan klozet, lavabo, pisuvar, klozet kapağı gibi vitrifiye ürünlerini, SmartHijyen özelliği ile üretiyor. Kale Banyo, aynı zamanda daha az temizlik malzemesi ile daha kolay temizlik sağladığı için doğaya dost çözümler sunuyor.

    SmartHijyen özelliğinin, bağımsız laboratuvarlarda yapılan testlerde yeni bakterilerin oluşumunu engellediği ve var olan bakterilerin hücre yapısını da bozarak yok ettiğinin kanıtlandığını vurgulayan Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap, bu teknoloji sayesinde, hijyenik bir banyoya kavuşmak için daha az temizlik maddesi ve su kullanılacağını, bunun da çevrenin daha az kirlenmesi anlamına geldiğini kaydetti. Yurdatap, “Kale Banyo olarak; tüm vitrifiye ürünlerimizi, SmartHijyen özelliği ile üretip tüketiciyle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. SmartHijyen, Kale Banyo ürünlerinde sağladığı antibakteriyel özelliğini, ilk günkü gibi koruyor. İçeriğinde bulunan nano boyuttaki gümüş iyon, mikropların hücre duvarlarına zarar vererek, DNA ve RNA yapılarını bozuyor. Kullanılan nano gümüş iyonları, ürünlerin üzerinde bulunan bakterilerin çoğalmasına engel olurken, mevcut bakterileri de yok ediyor” diye konuştu.

    Banyoda akılcı ve ödüllü çözümler Kale Smart’ta

    Kale Banyo, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı ve çevre dostu çözümler üretiyor. SmartYıkama KlozetSenseSmart PisuvarAquaSmart PisuvarSmartEdgeSmartColor ve SmartYüzey’den oluşan çevre dostu “Smart Ürün Ailesi” ile her ayrıntının düşünüldüğü yeni mekanlar oluşturuyor. Su tasarrufu konusunda çok iddialı olan Kale Banyo’nun, tasarrufa yönelik, çevreci ve yenilikçi tasarımları olarak ‘Smart’ grubunda yer alan ürünlerinden bazıları ise şöyle;

    Kanalsız yapısıyla temizliği kolaylaştıran ödüllü klozet: ‘SmartYıkama’

    Kale, bir yıllık Ar-Ge ve tasarım uygulama çalışmasıyla ortaya çıkardığı ‘SmartYıkama Klozet’ ile standart kanallı klozetlere göre, yüzde 100 daha hijyenik ve kolay temizlenen bir sistem sunuyor. Kanalsız tasarımı sayesinde kir ve bakterilere karşı koruma sağlayan sistem, aynı zamanda Kale patentli özel jet tipi yıkama sistemiyle suyu dışarı sıçratmadan her yere eşit şekilde yayarak yıkama sağlıyor. Kale’nin su tasarrufu sağlayan ‘AquaSmart’ grubunda yer alan ‘SmartYıkama Klozet’, hijyenik kanalsız yapısıyla kusursuz çalışıyor. ‘Altın Çekül’ ödüllü ‘SmartYıkama Klozet’, kolay temizlenebilen iç hazneye sahip olması, suyun kendi hacimsel ağırlığını kullanarak küçük bir dağıtım noktasından tüm yüzeyi yıkaması, kanalsız yapısı, daha az temizlik malzemesi kullanılmasından dolayı çevreye verilen zararı azaltması ve yalın tasarımı ile tüketici ve profesyonellerin özellikle ilgisini çekiyor.

    ‘SmartEdge’ sadece 5.5 milimetre inceliğinde ve yüzde 40 daha hafif

    Kale’nin ‘smart’ felsefesinden ilham alarak tasarladığı, ince formu ile hayat bulan ‘SmartEdge’ serisi, hammadde kullanımını minimize ederek, doğa ile barışık bir çözüm sunuyor. 2015 yılının ‘En İyi Ürün’ü seçilerek Altın Çekül’e layık görülen ‘SmartEdge’, sadece 5.5 milimetre inceliğinde ve aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif bir yapıya sahip. Seramik sağlık gereçleri ürünlerinde kullanılan çamurun yeniden yorumlanması ile doğan ‘SmartEdge’, insan sağlığına duyarlı ve çevre dostu bir ürün olarak öne çıkıyor. ‘SmartEdge’nin yarattığı değerler; ekolojik, hafiflik, estetik, daha az hammadde, daha az elektrik ve daha az iş gücü olarak sıralanıyor. Doğaya karşı ince düşünmenin bir yansıması olan ‘SmartEdge’ üretiminde doğalgaz tasarrufu sağlamasının yanı sıra malzeme taşınmasını da önemli ölçüde azalttığı için doğal kaynakların korunmasına da katkıda bulunuyor.

    Sofistike renkler, pırıltılı lavabo ve klozetler: ‘SmartColor’

    Anti bakteriyel ve kolay temizlenen Kaleguard yüzey korumasına sahip lavaboları ‘SmartColor’ serisiyle sunan Kale, lavabo tasarımını ve rengini seramik novatik ile tamamlıyor. ‘SmartColor’da hayata geçirdiği mat renk alternatifleri ‘beyaz, siyah, vizon, inci ve antrasit’ ile banyoları ferah ortamlara dönüştüren Kale, içi parlak dışı mat klozetleri ile banyolarda fark yaratıyor. Özel kristalleştirilmiş yüzeyiyle her zaman ışıltılı bir görünüme sahip klozetler, banyoların havasını değiştiriyor.

    Bakımı kolay, elektronik: ‘SenseSmart Pisuvar’

    Kale patentli özel montaj kiti ve gider sifonu ile kolay bakım imkanı sunan SenseSmart Pisuvar, Entegre Microwave sistemiyle sıvıyı fotoselsiz şekilde algılamasıyla dikkat çekiyor. Estetik görünüme sahip SenseSmart Pisuvar, standart pisuvarlara göre yüzde 30 su tasarrufu sağlıyor. Nozzle ile suyu eşit şekilde yayan sistem, sadece 1 litre su ile yıkamayı gerçekleştiriyor. Elektronik pisuvar, ayrıca 24 saatte bir kendini otomatik olarak temizliyor.

    Hem temiz hem tasarruflu: ‘AquaSmart Pisuvar’

    Kale’nin, sadece 1 litre su ile hem etkili temizlik yapan hem de yüzde 30 su tasarrufu sağlayan ‘AquaSmart Pisuvar’ı, çevre dostu yapısıyla da öne çıkıyor. Nozzle ile suyu eşit yayma sistemine sahip AquaSmart Pisuvar, compact yıkama sistemiyle tam uyum sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.