DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,795
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Banyo “SmartHijyen” teknolojisi ile banyolardaki bakteri oluşumunu engelliyor

    Kale Banyo “SmartHijyen” teknolojisi ile banyolardaki bakteri oluşumunu engelliyor

    Çevresel Ürün Deklarasyonu (EPD)  ve Sağlık Ürün Deklarasyonu’nu (HPD) sertifikalarını alan ilk Türk firması Kaleseramik’in deneyimli markası Kale Banyo, ‘smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği ürün ve çözümlerinde, hijyen ve tasarrufu bir arada sunuyor. 2017 yılından beri klozet, klozet kapağı, lavabo, pisuvar gibi tüm vitrifiye ürünlerini standart şekilde SmartHijyen özelliği ile üreten Kale Banyo, ömür boyu koruma sağlayan hijyen özelliğinin yanında, daha az temizlik malzemesi ile daha kolay temizlik sağladığı için de doğa dostu çevreci çözümler sunuyor.

     

    Evlerimizde, en çok mikrop barındıran yerlerden biri hiç şüphe yok ki banyolardır. Nemli ortamlarından dolayı Campylobacter’den Salmonella’ya, E. Coli’den Aspergillus’a birçok bakteri özellikle klozet ve lavaboları yuva edinirler. İşte bu yüzden hijyenik bir banyo, sizin ve ailenizin sağlığı için hayati önem taşır. Hijyenik bir banyoya sahip olmanın en güvenli yolu ise, tedbiri baştan almaktan geçer. Kale Banyo da bu sorunu tüketiciler için üretim aşamasında ortadan kaldıran “SmartHijyen” teknolojisiyle banyoları çok daha sağlıklı mekanlara dönüştürerek sizi ve ailenizi güvence altına alıyor.

     

    Türkiye’ye birçok inovatif ürün kazandırdan Kale Banyo, tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran şık ve kullanışlı mekanlar yaratırken bir yandan da ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği ‘SmartHijyen’ özelliğine sahip ürünler ile banyoları ferah ve hijyenik ortamlara dönüştürüyor. Konutlardan işyerlerine, restoranlardan otellere, spor salonlarından alışveriş merkezlerine kadar pek çok ortak yaşam alanında kullanılan klozet, lavabo, pisuvar, klozet kapağı gibi vitrifiye ürünlerini, SmartHijyen özelliği ile üreten Kale Banyo, aynı zamanda daha az temizlik malzemesi ile daha kolay temizlik sağladığı için doğaya dost çevreci çözümler sunuyor.

     

    SmartHijyen, Kale Banyo ürünlerinde sağladığı antibakteriyel özelliğini, ilk günkü gibi koruyor. İçeriğinde bulunan nano boyuttaki gümüş iyon, mikropların hücre duvarlarına zarar vererek, DNA ve RNA yapılarını bozuyor. Kullanılan nano gümüş iyonları, ürünlerin üzerinde bulunan bakterilerin çoğalmasına engel olurken, mevcut bakterileri de yok ediyor.

     

    Kale Banyo ayrıca, bağımsız laboratuvarlarda yapılan testlerde yeni bakterilerin oluşumunu engellediği ve var olan bakterilerin hücre yapısını da bozarak yok ettiğini kanıtlayan SmartHijyen teknojisini uyguladığı ürünlerine fiyat farkı yansıtmıyor.

     

    Banyoda akılcı ve ödüllü çözümler Smart Ürün Ailesinde

    Kale Banyo, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı ve çevre dostu çözümler üretiyor. Kale Banyo SmartYıkama KlozetSenseSmart PisuvarAquaSmart Pisuvar’dan oluşan hijyenik ve çevre dostu “Smart Ürün Ailesi” ile her ayrıntının düşünüldüğü sağlıklı mekanlar oluşturuyor.

     

    Standart kanallı klozetlere göre yüz 100 daha hijyenik: ‘SmartYıkama Klozet’ 

    Kale Banyo, bir yıllık Ar-Ge ve tasarım uygulama çalışmasıyla ortaya çıkardığı ‘Altın Çekül’ ödüllü ‘SmartYıkama Klozet’ ile standart kanallı klozetlere göre, yüzde 100 daha hijyenik ve kolay temizlenen bir sistem sunuyor. Kanalsız tasarımı sayesinde kir ve bakterilere karşı koruma sağlayan sistem, aynı zamanda Kale Banyo’nun patentli özel jet tipi yıkama sistemiyle suyu dışarı sıçratmadan her yere eşit şekilde yayarak yıkama sağlıyor.

    24 saatte bir kendini otomatik temizleyen ‘SenseSmart Pisuvar’

    Kale Banyo patentli özel montaj kiti ve gider sifonu ile kolay bakım imkanı sunan SenseSmart Pisuvar, Entegre Microwave sistemiyle sıvıyı fotoselsiz şekilde algılamasıyla dikkat çekiyor. El teması olmadan çalışan elektronik pisuvar, 24 saatte bir kendini otomatik olarak temizliyor.

    Estetik görünüme sahip SenseSmart Pisuvar, standart pisuvarlara göre yüzde 30 su tasarrufu sağlarken, Nozzle ile suyu eşit şekilde yayan sistem, sadece 1 litre su ile yıkamayı gerçekleştiriyor.

    Suyu koruyan çevreci pisuvar: ‘AquaSmart Pisuvar’

    Sadece 1 litre su ile hem etkili temizlik yapan hem de yüzde 30 su tasarrufu sağlayan ‘AquaSmart Pisuvar’ı, çevre dostu yapısıyla öne çıkıyor. Nozzle ile suyu eşit yayma sistemine sahip AquaSmart Pisuvar, compact yıkama sistemiyle tam uyum sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.