DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Çelik Kapı, konfigüratör uygulaması ile kişiye özel kapı tasarımı hizmeti sunuyor

    Kale Çelik Kapı, konfigüratör uygulaması ile kişiye özel kapı tasarımı hizmeti sunuyor
    20.09.2022
    A+
    A-

    Kale Çelik Kapı, tüketiciler için kapı seçimini kolaylaştıran ve dileyen herkesin tarzlarını yansıtmasına olanak tanıyan çelik kapı tasarım platformu Kale Çelik Kapı konfigüratör uygulamasını hayata geçirdi. Kale Kilit web sitesinden kolayca ulaşılabilen bu uygulama ile tüketiciler artık kendi kapılarını tüm detaylarıyla kendileri tasarlayabilecek. Kale Çelik Kapı’nın zengin tasarım portföyü sayesinde kale gibi sağlam evlerin dekorasyonunu da özgün bir biçimde tamamlamak mümkün.

    Dayanıklılığıyla ön plana çıkan çelik kapılar, evlerden iş yerlerine kadar her alanda güvenliğin ilk ve belki de en önemli aşamasını oluşturuyor. Böylesine kritik önem taşıyan bir konudaki seçimin ise şansa bırakılmadan özenle yapılması gerekiyor. Kapılarda güvenliğin yanı sıra özellikle son yıllarda kişiselleştirilmiş ürünlere olan ilginin artmasıyla birlikte tasarım anlayışı da boyut değiştiriyor. Köklü tecrübesi ve inovatif bakış açısıyla yaşam alanlarını güvenli alanlara dönüştüren Kale Çelik Kapı, konfigüratör uygulaması ile tüketicilerin kapılarını çok pratik bir biçimde kendilerinin tasarlamalarına imkân tanıyor. Kale Konfigüratör sayesinde kapı tüm detayları ve aksesuarlarıyla tamamen tüketicinin tercihleriyle oluşturuluyor. Kale Kilit web sitesinden kolayca ulaşılabilecek olan konfigüratör ile tüketicilerin içlerine tam olarak sinen bir kapıya sahip olmaları artık mümkün hale geliyor.

    Kişiye özel kapı üretimi

    İlk aşama olarak kapı modelinin seçildiği uygulamada, sırasıyla kapının iç ve dış panel renkleri, pervazı, kapının tüm aksesuarları tüketici tarafından belirlenebiliyor. Sonrasında ürün kodu, ürün adı gibi tüm detayların ve tasarlanan ürünün fotoğrafının yer aldığı bir PDF oluşuyor, bu PDF kaydedilebiliyor, yazdırılabiliyor ya da istenen mail adresine gönderilebiliyor. Tüketicinin değerlendirmeleri ve son onayı sonrasında ise kişiye özel kapı üretimine başlanıyor.

    Dayanıklılığı ve işlevselliğiyle olduğu kadar fonksiyonel ve estetik tasarımlarıyla da dikkat çeken Kale Çelik Kapı’nın portföyünde; özenle dekore edilmiş evlere çok daha şık bir görünüm kazandıracak pek çok kapı modeli ve aksesuarı bulunuyor. Kale Çelik Kapı’nın zengin tasarımları sayesinde kale gibi sağlam evlerin dekorasyonunu da mükemmel bir biçimde tamamlamak oldukça kolaylaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.