DOLAR 32,518
EURO 34,7989
ALTIN 2421,338
BIST 9720,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Endüstri Holding Vadistanbul’a taşındı

    Kale Endüstri Holding Vadistanbul’a taşındı
    07.05.2018
    A+
    A-

    Kale Endüstri Holding, 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı. Kale Endüstri Holding CEO’su Zeki Şafak Ozan, “İş dünyasının kalbinin attığı Maslak’ta yer alan Vadistanbul’daki yeni ofisimiz, holdingimizin sürdürülebilir büyüme vizyonunu yansıtan yüksek standartlarda bir bina. 2016 yılında üretimimiz, Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim tesisi olan Çerkezköy fabrikamıza taşınmıştı. Yönetim ofisimizin de Vadistanbul’a taşınmasıyla, daha hızlı ve daha güçlü bir büyüme elde etme yolunda her geçen gün güçleneceğimize inanıyorum” dedi.

    ‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; kilitten çelik kapıya,  çelik kasadan pencereye ve elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Türkiye’nin lider markası Kale Endüstri Holding, 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, Maslak’taki Vadistanbul’a taşıdı. Kale Endüstri Holding 27 Nisan itibariyle, Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olma özelliği taşıyan Vadistanbul’daki 10 bin metrekare net kullanım alanına sahip yeni ofisinde çalışmalarını sürdürecek.

    Konu ile ilgili bilgi veren Kale Endüstri Holding CEO’su Zeki Şafak Ozan, “Kale Endüstri Holding olarak, yalnızca kilitte değil, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde Türkiye’de liderlik ve hedef pazarlarda sürdürülebilir büyüme amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2016 yılında üretimimiz, Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim tesisi olan Çerkezköy fabrikamıza taşınarak, tam kapasite üretime başlamıştı. 2017 yılı, faaliyet gösterdiğimiz her alanda önemli iyileştirmelere imza attığımız bir yıl oldu. İş dünyasının kalbinin attığı Maslak’ta yer alan Vadistanbul’daki yeni ofisimiz, holdingimizin sürdürülebilir büyüme vizyonunu yansıtan yüksek standartlarda bir bina. Yönetim ofisimizin de Vadistanbul’a taşınmasıyla, daha hızlı ve daha güçlü bir büyüme elde etme yolunda her geçen gün güçleneceğimize inanıyorum” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.