DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Güvenlik Sistemleri’ne mükemmel müşteri deneyimi ödülü

    Kale Güvenlik Sistemleri’ne mükemmel müşteri deneyimi ödülü
    29.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de güvenliğin kalesi olan Kale Güvenlik Sistemleri, A.L.F.A. Awards’ta Güvenlik Sistemleri kategorisinde halk jürisi tarafından verilen oylarla birinci seçildi.

    ‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; kilitten çelik kapıya, çelik kasadan pencereye ve elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Güvenlik Sistemleri, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen

    A.L.F.A. Awards’ta, Güvenlik Sistemleri kategorisinde birincilik ödülü aldı. Türkiye’de güvenliğin kalesi olan Kale Güvenlik Sistemleri; sadece mükemmel müşteri deneyimi sağlayan markaların ödüllendirildiği A.L.F.A. Awards’ta, halk jürisi tarafından verilen oylarla kendi kategorisinde birinci seçildi.

    Kale Endüstri Holding olarak 65 yıldır mükemmel müşteri deneyimi yaratma ve yaşam alanlarının güvenliğini sağlama misyonuyla çalıştıklarını dile getiren Kale Endüstri Holding Pazarlama Direktörü Billur Burkutoğlu, “Kale Endüstri Holding, 65 yıllık deneyimini aktardığı elektronik güvenlik alanındaki iddiasını aldığı bu ödülle bir kez daha kanıtladı. Ocak ayında “Siz Yoksanız Biz Varız” sloganıyla hayata geçirdiğimiz yeni iletişim kampanyamızla, elektronik güvenlik sektöründe bir ilke imza atarak ikili reklam stratejisi izlemiştik. Ev ve işyerleri kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan kampanyamızın ardından gelen bu ödül sayesinde, tüketicilerimizle kurduğumuz güven ilişkisinin daha da güçlendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Mükemmel müşteri deneyimi yaratma yolculuğunda emeği geçen tüm ekipleri kutluyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.