DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Kilit anahtarcılık sektörünü Adana’da buluşturdu

    Kale Kilit anahtarcılık sektörünü Adana’da buluşturdu
    09.05.2017
    A+
    A-

    Anahtarcı & Çilingirler Eğitim ve Teknoloji Semineri bu yıl 13. kez Kale Kilit’in ana sponsorluğunda 5-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Sheraton Grand Hotel Adana’da gerçekleştirildi. Anahtarcı ve çilingir sektöründeki temsilcilerin mesleki gelişim ve dayanışmalarını geliştirmek amacıyla düzenlenen seminer, sektörü buluşturan en önemli etkinlik olma özelliğini taşıyor. Anahtarcılık sektörünün kurumsal bir yapıya ulaşması hedefiyle önemli çalışmalar yürüten ve bu vizyonu doğrultusunda geçtiğimiz yıldan bu yana seminerin ana sponsorluğunu üstlenen Kale Kilit, seminer boyunca katılımcılara yeni nesil akıllı ürünleri ve Kale Anahtarcılar Kulübü ile ilgili bilgi paylaşımda bulundu.

    Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit, anahtarcılık sektörünün gelişimine katkı sağlamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Anahtarcılık ve çilingir sektörünün en önemli etkinliği olan Anahtarcı & Çilingirler Eğitim ve Teknoloji Semineri, 13. kez düzenlendi. Kale Kilit’in üst üste ikinci kez ana sponsorluğunu üstlendiği ve bu yıl Adana’da yapılan seminerde son trendler ve yeni teknolojileri kullanmayı kolaylaştıracak bilgiler paylaşıldı. Seminer yurt içinden ve yurt dışından birçok meslek çalışanına ev sahipliği yaptı.

    Kale’nin yeni nesil akıllı ürünleri büyük ilgi gördü
    Etkinlik süresince sergilenen Kale’nin geliştirdiği son teknoloji ürünler katılımcılardan tam not aldı. Seminerde Kale Kilit’in yeni lüks seri elektronik kilitleri, silindirin kırılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına karşı geliştirilen yüksek teknolojili yeni alüminyum silindiri ve Kale Alarm’ın kablosuz seri ürünleri tanıtıldı.

    Sektör Kale Anahtarcılar Kulübü ile kurumsallaşıyor
    Kale Kilit Ür-Ge Sorumlusu Hrant Arzuman ve Kale Kilit Dış Ticaret Teknik Müdürü Aydın Ediz’in sunumlar yaptığı seminerde, anahtarcılık alanında sosyal bir network oluşturan “Kale Anahtarcılar Kulübü” ile ilgili de bilgi verildi. Türkiye’deki anahtarcıları tek bir çatı altında toplama hedefiyle kurulan ve iki yıl içinde Kale’nin iş ortaklarıyla olan ilişkilerini daha kurumsal ve performansa teşvik eden bir yapıya taşıyan Kale Anahtarcılar Kulübü’nün faaliyetleri de katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.