DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalebodur, ‘Pietra Nova’ ile iç ve dış  mekanlarda estetik seçenekler sunuyor

    Kalebodur, ‘Pietra Nova’ ile iç ve dış  mekanlarda estetik seçenekler sunuyor
    12.10.2017
    A+
    A-

    Nitelikli ürün gamıyla yapılara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, yeni serisi ‘Pietra Nova’nın sade ve modern dokusuyla, hem iç hem de dış mekanlarda estetik ve kullanışlı çözümler sunuyor.

    Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur‘Pietra Nova’ serisi ile sadece konut içi değil, dış mekan ve cephelerde fark yaratıyor.

    Kalebodur’un, lüks ürün segmentinde hayata geçirdiği Petra Nova serisi, ‘antrasit’, ‘bej’, ‘vizon’ ve ‘siyah’ renk seçenekleriyle tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuluyor. Serinin 60×60 cm ve 60×120 cm boyutlarında üretilen mat veya yarı parlak karoları, fullbody porselen özelliği taşıyor.

    Konut içi kullanımın yanı sıra, otel, ofis, kafe, restoran ve alışveriş merkezi gibi ticari alanlarda kullanılabilen Pietra Nova, aynı zamanda dış mekan ve dış cepheler için estetik ve dayanıklı seçenekler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.