DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale’den Türkiye’nin ilk banyo tasarım uygulaması: Kale Core

    Kale’den Türkiye’nin ilk banyo tasarım uygulaması: Kale Core

    Yapı malzemeleri sektörünün lider firması Kaleseramik, müşteri deneyimini kusursuz hale getirecek yeniliklerine Türkiye’nin ilk banyo tasarım uygulaması Kale Core platformunu ekledi. Sektörde ilk kez Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile ürünleri canlı deneyimleme fırsatı sunan Kale Core ile tüketiciler, tasarım yolculuğu boyunca kaybolmadan hayallerindeki banyo tasarımını kolaylıkla gerçeğe dönüştürebiliyor.

    Kaleseramik dijital dönüşüm yolculuğunu Kale Core platformu ile taçlandırdı. Dijital dönüşüm yolculuğunu, sadece süreçleri dijitalleştirme ile sınırlı görmeyen Kaleseramik; müşteri deneyimini kusursuz hale getirecek ve son kullanıcı, mimar, usta, mağaza, bayi gibi tüm paydaşlarını da içine alan Kale Core platformunu tanıttı.

    Banyolarını kolayca tasarlamak ya da mekanları ile ilgili ilham almak isteyenler için bütünsel ve akıllı çözümler sunma yaklaşımıyla geliştirilen Kale Core, aynı zamanda Kale’nin yeni nesil mağazacılık konseptinin yansımasını oluşturuyor.

    Kullanıcılar banyolarını yenilemek, modern trendleri takip etmek ve uygulamak, hayallerindeki banyo tasarımlarını canlandırmak için Kale Core’u tercih edebilecek.

    Tüketiciler lansmana özel www.kalecore. com. tr adresinden tasarlayacakları banyolarda ise 24 Ekim – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Kale Satış Noktalarını ve bayilerini ziyaret ederek yüzde 50 indirimle hayallerindeki banyoya sahip olabilecek.

    Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi ile ürünleri canlı deneyimleme fırsatı 

    Sektörde ilk kez AR (Augmented Reality-Artırılmış Gerçeklik) teknolojisi ile ürünleri canlı deneyimleme fırsatı sunan Kale Core, tasarım ekranlarında banyonun kişiselleştirilmiş bir şekilde tasarlanabilmesine fırsat sağlıyor.

    Kullanıcıya hayallindeki tasarımı yaratma fırsatı sunan Kale Core ile ayrıca, yaptığınız tasarımları ya da daha önce beğendiğiniz görselleri uygulamaya yükleyerek; tasarımınızı mimarlarla paylaşabiliyor, yine aynı mimardan ücretsiz görüş de alabiliyorsunuz.

    Hayalinizdeki banyoyu kolayca tasarlayın

    Kale Core ile banyonuzu güzelleştirecek her şeye dakikalar içinde ulaşarak, mekanı kendi zevkinize göre tasarlayabiliyorsunuz. Uygulamaya girdikten sonra, banyonuzun ölçülerini belirterek, dijital ortamda ihtiyacınız olan ürünler ve stiliniz olan detaylar ile banyonuzu yeniden tasarlayabiliyor, seçtiğiniz ürünlerin banyonuzda nasıl göründüğünü deneyimleyebiliyorsunuz.

    Böylece tek bir platform üzerinden tasarlamak istediğiniz mekan için ihtiyacınız olan her ayrıntıya erişmenin kolaylığını Kale Core ile yaşayabilirsiniz. Yeni ve heyecan verici bir deneyim yaşamanızı sağlayan bu uygulama sayesinde içinizdeki tasarım tutkusunu canlandırabilirsiniz.

    Farklı serilerin sunulduğu Kale Core’da klasik, modern, yenilikçi ya da natürel zevklere uygun birçok farklı kategori altındaki koleksiyonlara ulaşmanız mümkün. Tüm bunlardan aldığınız ilhamla yeniden tasarlayacağınız banyonuzun stili artık sizin imzanızı taşıyabilir.

    İlham almak için keşfet, banyonu tasarla, tasarımlarını gerçekleştir

    Kale Core diğer tüm tasarım araçlarından farklı olarak banyonuzu tasarlarken var olan tüm ilgi alanlarınız ile ilgili keşfe çıkıp ilham alabileceğiniz bir başlangıç ile sizi karşılıyor ve hayalinizi gerçekleştirebileceğiniz ana kadar size eşlik ederek emsalsiz bir deneyim şansı sunuyor.

    kalecore. com. tr veya Kale Core uygulaması üzerinden bir hesap oluşturduktan sonra size tasarım yolcuğunda ilham verebilmek için stil ve renklerle ilgili seçimlerinizi sorarak stil profilinizi oluşturan platform, seçimleriniz ile size özel oluşturulan tasarım listesi hazırlıyor.

    Platformda ayrıca ‘İlham Almak İçin Keşfet’ başlığı altında bulunan ‘Size Özel’, ‘Koleksiyonlar’ ve ‘Tasarımlar’ bölümlerinden mimarların ve diğer kullanıcıların paylaştığı tasarımlara ulaşabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

    Platform sayesinde; yaşam alanlarınızı güzelleştirecek fikirlere ve ilham verici dekorasyon ipuçlarına blog sayfasından ulaşabilir, tasarım ve uygulama fikirlerinizle ilgili görüş almak için mimarlar ile birebir iletişime geçebilir, hayalinizdeki mekanı tasarlarken ve sonrasında ihtiyacınız olan tüm hizmetlere Kale Core üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Banyonuzda olmasını istediğiniz tüm ayrıntılar parmaklarınızın ucunda 

    Banyo mobilyalarınızı, seramiklerinizi, lavabonuzu ve klozetinizi, aksesuar ve tamamlayıcı ürünlerinizi Kale Core’un size sunduğu zengin seçenekler içerisinden tercih edebilirsiniz. Tek bir dokunuşunuzla tüm ürün serilerini görebilir ve bunları istediğiniz şekilde yeni banyonuzda bir araya getirebilirsiniz.

    Tüm ürünlerin fiyat bilgileri, renkleri, dokuları, ölçüleri konusundaki ayrıntılarını da görebileceğiniz Kale Core, banyo tasarımında yeni bir dönemin de başlangıcını temsil ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.