DOLAR 32,444
EURO 34,7326
ALTIN 2440,295
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalekim’den hız limitlerinin üzerine çıkan seramik uygulama çözümleri

    Kalekim’den hız limitlerinin üzerine çıkan seramik uygulama çözümleri
    15.08.2020
    A+
    A-

    Ürün performansı ve uygulamada sağladığı kolaylıklarla profesyonellere en iyi çözümleri üreten Kalekim, köklü Ar-Ge tecrübesi ve teknik çözüm konseptiyle geliştirilen yeni ürünlerinin hızıyla, sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

    Yapıştırma harcında üç saat gibi ekstra hızlı çözüm sunan 1059 Ultratech ve standart kriterlerine ek olarak geliştirilmiş erken mukavemet özelliğiyle Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip derz dolgusu “2400 Fugaflex Rapid”, özellikle alışveriş merkezleri, devlet binaları gibi gündelik yaşamın yoğun mekanlarında hızlı sonuç almak isteyenlerin tercihi oluyor.

    Kalekim Ultratech’den hızlı uygulama, ideal kullanım

    Seramik uygulamaları ürün grubunda C2FTE S2 sınıfı çimento esaslı, 3 saat içinde ekstra hızlı priz alarak derz dolgu işlemine imkan sağlayan yapıştırma harcı Ultratech, yapı sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

    Ultratech; yüksek yapışma gücü, ekstra hızlı priz alma, esneklik (S2 Sınıfı) özelliği sayesinde ani ısı değişimleri nedeniyle oluşan yüzey gerilimlerine ve her türlü iklim koşullarına dayanıklı. Düşey yüzey uygulamalarında kayma yapmayan, uzun çalışma süresine sahip Ultratech, temel özelliklerinden dolayı tüketici ve profesyonellerden büyük ilgi görüyor.

    Özellikle dış mekanlarda büyük ebatlı seramik, granit, porselen seramik, mermer gibi kaplama malzemelerinin yapıştırılmasında kullanılan ürün, 2-3 saat sonra derz dolgu işlemine imkan tanıyarak bir gün içinde trafiğe açılması gereken mekanlar için ideal bir kullanım sunuyor. S2 sınıfı yüksek esnekliği sayesinde ani ısı değişimlerinin ve alışveriş merkezleri, hastane, okul gibi yaya-yük trafiğinin fazla olduğu mekanlarda yoğun olarak tercih ediliyor.

    Dünyanın en ince ve en büyük boyutlu seramiklerinden Kalesinterflex (3-5 mm inceliğinde) ürünlerinin yer ve duvar uygulamalarında kolaylıkla kullanılabilen ürün, ayrıca binaların dış cephelerine seramik, granit, porselen seramik, mermer gibi kaplama malzemelerinin beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine güvenle yapıştırılmasında kullanılıyor.

    Türkiye’de ilk ve tek “Fugaflex Rapid”

    Kalekim’in hızlı priz alma özellikli ve yüksek esnekliğe sahip, ürünü “Fugaflex Rapid”, yapı sektöründe ihtiyaçtan fazlasını karşılıyor. Fugaflex Rapid, TS EN 13888 (Karolar için derz dolgu malzemesi) standardının CG2WA sınıfının ilgili tüm kriterlerinde üstün performans sergilemekle birlikte, standart kriterlerine ek olarak geliştirilmiş erken mukavemet özelliğiyle tüketiciye, mekanları hızlı kullanıma açma avantajı sağlıyor. Yenilikçi derz dolgu ayrıca, 10 alternatiften oluşan renk seçeneği ile de seramiklerle uyumlu estetik mekanlara sahip olma fırsatı sunuyor.

    Özellikle yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu (havaalanı, alışveriş merkezleri, restoranlar, hastaneler) alanlarda tercih edilen “Fugaflex Rapid” 6 saat gibi kısa bir sürede sertleşerek, mekanların trafiğe açılmasına imkan veriyor. Bununla birlikte, çiçeklenmeme özelliği sayesinde iç ve dış mekanlarda uzun sürelerde dahi estetik görünümünü koruyor.

    Kalekim’in üstün derz dolgu özelliklerinin tek üründe buluştuğu, 2 mm’den 2 cm’ye kadar geniş bir aralıkta uygulamaya imkanı sağlayan “Fugaflex Rapid” tüm boyutlardaki seramik, granit, kotto, klinker, cam mozaik, mermer, doğaltaş gibi kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılıyor. Ayrıca havuz, su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda ideal çözümler sunuyor. Dış cephe, balkon, teras, alttan ısıtmalı sistem, depo gibi yoğun yaya ve yük trafiğinin yanı sıra ani ısı değişimlerinin olduğu yerlerde güvenle kullanılan ürün özellikle banyo, duş, tuvalet gibi ıslak hacimlerde, mutfak gibi kolay kirlenebilen mekanlarda tercih ediliyor. Aşınmayan ve çatlama yapmayan formulasyonuyla pürüzsüz yüzey sağlayan 2400 Fugaflex Rapid tüm yapılarda güvenli kullanım sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.