DOLAR 32,5887
EURO 34,7713
ALTIN 2507,595
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale’nin yeni nesil akıllı ürünleri Yapı Fuarı’nın gözdesi oldu

    Kale’nin yeni nesil akıllı ürünleri Yapı Fuarı’nın gözdesi oldu
    23.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, güvenlik ve teknolojiyi buluşturduğu yeni nesil akıllı ürünlerini Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 2017’de sergiledi. Mobil teknolojilerin entegrasyonuyla geliştirilen ve güvenlik anlayışını yeni bir boyuta taşıyan ürünler, sektör temsilcilerinden ve katılımcılardan tam puan aldı.

    Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan Kale Kilit; güvenlik ve yeni nesil teknolojileri buluşturduğu akıllı ürünlerini, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve yapı sektörünün paydaşlarını bir araya getiren en büyük ve en önemli “Yapı Fuarı” olma özelliğini taşıyan 40. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda katılımcılarla buluşturdu. Hırsızı mekâna girmeden kapıda durduran Kale Alarm Kilidi (KASK) ve anahtarı kapıda unutunca veya kilit kırılmaya çalışıldığında alarm veren Kale DUO ürünleri, ziyaretçilerin gösterdiği yoğun ilgi ile fuarın yıldızı oldu.

    Karasu: “Kale teknolojisi ile sektörü geleceğe taşımaya devam edeceğiz”
    Kale’nin güvenlik sektöründe yeni nesil teknolojilerin hayata geçirilmesinde öncü bir rol üstlendiğini belirten Kale Güvenlik Sistemleri Direktörü Serkan Karasu: “Bu teknolojileri güvenlik sistemlerimizle başarılı bir şekilde entegre ettiğimiz yeni nesil akıllı ürünlerimiz sayesinde, Tam Kapsam Güvenlik anlayışımızdan ödün vermeden tüketicilerin hayatını önemli ölçüde kolaylaştırıyoruz. Yenilikçi ürün yaklaşımımız ile üretimdeki deneyim ve uzmanlığımızı harmanlayarak sunduğumuz katma değerll ürünler ile güvenlik sektörünü geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.

    “Yerli sermaye ve yerli Ar-Ge ile geliştirilen KASK, milli yazılım ile üretildi”
    Fuarda sergilenen ürünler ile ilgili de bilgi veren Karasu, hırsızı mekâna girmeden kapıda durduran Kale Alarm Sistemleri Kilidi’nin (KASK) güvenlik sektöründe yeni bir dönemi başlattığının altını çizerek, “Nesnelerin İnterneti teknolojisini kullandığımız KASK, alarm paneli aracılığıyla hırsızlar daha yaşam alanına girmeden kullanıcıların uyarılmasını ve kolluk kuvvetlerine haber verilmesini sağlıyor. Yerli sermaye ve yerli Ar-Ge unsurlarıyla geliştirdiğimiz bu ürün, tamamen milli yazılım kullanılarak üretildi. Kale Alarm’ın dünya patentini aldığı ürünümüz, dış pazarlara ihraç edilen katma değerli ürünlerimizin başında geliyor” dedi.

    Kale tam kapsamlı güvenliği herkes için erişilebilir kılıyor
    Zengin ürün portföyü ile tüm ihtiyaçlara uygun çözümler sunan Kale’nin öne çıkan bir diğer ürünü ise Kale DUO oldu. Kale DUO, kapının dış kısmında anahtarın kilidin üzerinde unutulduğu veya kilidin art niyetli kişiler tarafından kırıldığı durumlarda 8 saniye içerisinde sesli olarak kullanıcıyı uyararak olası olumsuz durumların yaşanmasının en başından önüne geçilmesini sağlıyor. Kale ayrıca; kimlik numarası ile geçiş ve temassız geçiş imkânı sağlayan elektronik kilit ürün grubu, kilidin kırılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına karşı geliştirilen yüksek teknolojili Yeni Alarmlı Kilit ve mobil anahtar uygulamasının yanı sıra; yangın kapıları, çelik kapı ve kasaları, lüks ve kartlı elektronik kilitleri ile tam kapsamlı güvenliği herkes için erişilebilir kılıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.