DOLAR 32,2783
EURO 35,0292
ALTIN 2473,71
BIST 10529,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalitesi, dokunuşuna yansıyan tasarımlar

    Kalitesi, dokunuşuna yansıyan tasarımlar
    24.04.2023
    A+
    A-

    Kadın, yaratıcı doğasında gizli kalmış eşsiz yeteneklerini gün yüzüne çıkardığı anda bir güneş doğuyor. O güneşin yaratıcı ve sevgi dolu enerjisi sizi sıcak bir kucaklamayla karşılıyor. Kadınların el emeği doğanın iyileştirici ilhamıyla birleşiyor ve Sole Mio Collection kendine has renk ve dokularını, eşsizliği ve zarafeti bir arada sunmak için tasarlıyor. Türkiye’de ilk 3 boyutlu Tafting Gun makinasıyla dokunan tasarımlar, zanaatkar ellerin işçiliği ile eşi benzeri olmayan sanat eserlerine dönüşüyor.

    Kreatif direktörlüğünü Mimar Çağla Aytaç Şedele’nin yaptığı Sole Mio Collection’da bitkisel kök boyalarla boyanmış %100 yün ve organik iplikler, kadınların acelesiz el işçiliğiyle ölümsüz sanat eserlerine dönüşüyor. Koleksiyonlar arasında yer alan UKE Collection ise doğanın güzelliklerine adanmış bir yolculuk sunarken renkli ve canlı bir dünyanın detaylarını yansıtıyor. Tropikal hayvanların ve bitki desenlerinin birbiriyle uyumlu bütünlüğü, UKE Collection’ın görür görmez dokunma isteği uyandıran koleksiyon parçalarıyla hayat buluyor.

    Bu koleksiyon, her yaştan insanın hayran kalacağı bir sanat eseri olma özelliği taşırken, duvarlarda, zeminlerde, koltuklarda, sofralarda ve bahçelerde kullanıcılarına sıra dışı bir deneyim sunuyor.  Çocuk odalarından salonlara, bahçeden sofra konseptine kadar geniş ürün seçeneklerine sahip Sole Mio Collection’ın zamansız parçaları, dünya çapında proje gerçekleştiren iç mimarların hafızalarda iz bırakan dokunuşları haline geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.