DOLAR 32,3845
EURO 34,7753
ALTIN 2402,994
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kamp alanları artık ışıl ışıl

    Kamp alanları artık ışıl ışıl
    11.04.2019
    A+
    A-

    Havalar güzelleşiyor. Uzun kış geride kaldı. Bahar mevsimi ile beraber herkes doğa ile buluşmak için kamp alanlarını tercih ediyor. Sunduğu yüksek ışık kalitesiyle Nebo Tools fener, kamp yapanların imdadına yetişerek gece karanlığını aydınlığa dönüştürüyor.

    Çadır ve kamp hayatı hem eğlenceli hem de zorlayıcı. Şehir hayatında her an elimizin altında bulunan imkanlar doğa yaşamında daha çok ihtiyaç haline geliyor. Çadır ve kamp alanını aydınlatacak güçte olan fenerler, kamp hayatını kolaylaştırıyor.

    120 metreye kadar aydınlatma

    Nebo’nun birbirinden farklı modelleri hem iç mekan hem de dış mekan kullanımı için en iyi şekilde tasarlanmıştır. Darbelere karşı kauçuk gövdeye sahip Poppy 300 Lümen LED Fener, kamptaki şartlara uyum sağlayarak karanlık ortamları yüksek düzeyde aydınlatıyor. 120 metreye kadar aydınlatma sağlayan fener, ayarlanabilir sap ve güç belleği ayarı sayesinde fonksiyonel bir kullanım sunuyor. Tek bir nokta yerine bulunduğunuz alanı aydınlatmak istiyorsanız basit bir hareketle Nebo Poppy’i yukarı çekmeniz yeterli. Böylelikle maksimum düzeyde bir alanı aydınlatmanız mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.