DOLAR 32,3476
EURO 34,7949
ALTIN 2396,169
BIST 10247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kamptan, şehir hayatına kadar her an yanınızda

    Kamptan, şehir hayatına kadar her an yanınızda
    23.02.2021
    A+
    A-

    Çakılara eşsiz yorumunu katarak, çok fonksiyonlu çakılar üretmeye devam eden Victorinox kampta ve şehir hayatına kadar yanınızdan ayıramayacağınız bir çakıyı daha tutkunlarıyla buluşturuyor. İkonik kırmızı Victorinox rengi ve tasarımıyla şekillenen Victorinox 1.3713 Huntsman, fonksiyonlarıyla kendine yeni tutkunlar arıyor.

    Doğa ve en zorlu ortamlar için 100 yıldır çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, tasarımı, fonksiyonları ve rengiyle uzun yıllar yaşayacak ikonik bir modele daha hayat verdi. Tırmanma, doğa yürüyüşleri ve kampta tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak Victorinox 1.3713 Huntsman, 15 fonksiyonuyla İsviçreli üreticinin geldiği noktayı sağlamlaştırıyor.

    En zorlu anlarda en büyük yardımcınız

    En zorlu anlarda en büyük yardımcınıza dönüşecek çakının, anahtarlık halkası, büyük bıçak, cımbız, çok amaçlı kanca, delik açıcı, kablo sıyırıcı, konserve açacağı, küçük bıçak, küçük tornavida, kürdan, makas, şişe açacağı, testere, tirbüşon ve tornavida fonksiyonu bulunuyor. 91 mm uzunluğunda ve 97 gram ağırlığındaki çakı, verilebilecek en farklı hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.