DOLAR 32,4934
EURO 34,8169
ALTIN 2489,951
BIST 9542,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kapalı alanlar artık Radelsan kalitesiyle üretilen yeni aspiratörlerle havalanacak

    Kapalı alanlar artık Radelsan kalitesiyle üretilen yeni aspiratörlerle havalanacak
    21.03.2023
    A+
    A-

    2011 yılından bu yana büyük başarılara imza atarak yerli üretime ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Radelsan, kalite anlayışını havalandırma sistemlerine de kazandırdı.

    Plastik ürünlerin üretiminde uzmanlığını sayısız kez kanıtlayan Radelsan Elektrik, yeni ürünü havalandırma aspiratörleri ile kapalı alanların hava kalitesini arttırmayı hedefliyor.

    Kapalı Alanların Hava Kalitesi Artık Radelsan’a Emanet

    Sık sık havalandırılamayan, kapalı ortamlardaki kirli hava gazının temiz hava ile yer değiştirmesini sağlayan plastik aspiratörler, yaşamın neredeyse her anında karşımıza çıkıyor.

    Solunan nefesi temizlemesinin yanı sıra aspiratörler gaz kaçağı gibi tehlikeli durumlarda da bir noktaya kadar insan sağlığını koruyor.

    Birçok alanda kullanılması nedeniyle kaliteli ve uzun ömürlü aspiratörler tercih ediliyor. Yapı pazarındaki bu ihtiyacı fark eden Radelsan, plastik üretimindeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ile yola çıkarak kaliteli ve uzun ömürlü aspiratörler üretti. Görüntüsü ile yaşam alanların görselliğini desteklerken, hammaddesi ve üretim süreçleri sayesinde tüketiciye güven veren aspiratörler, şimdiden pazarda ilgi görmeye başladı.

    Radelsan Kalitesinin Arkasında Müşteri Memnuniyeti Var

    Radelsan iki ana değer üzerine inşa ettiği çalışma sistemi ile tüketicilerin ihtiyacına yönelik ürünler üretmeye devam ediyor. Kurumsal değerlerinin en temelinde müşteri memnuniyeti ve kalite olduğunu belirten Radelsan, tüketicileri ile güçlü bağlar kurmayı hedefliyor.

    Kaliteli ürünün her zaman kaliteyi arayan doğru müşteri ile buluştuğuna inanan Radelsan, bu ilke doğrultusunda ürünler üretmeyi kendine amaç ve hedef ediniyor.

    Bu vizyondan yola çıkarak Ar-Ge ve ürün geliştirme süreçlerine hız kesmeden devam Radelsan, yerli üretimin gücünü birçok pazara ulaştırırken; ülke ekonomisini her yeni gün daha fazla katkı sağlamayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.