DOLAR 32,3816
EURO 34,7728
ALTIN 2406,637
BIST 10182,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kara Şövalye, Mistik ve Striker’da uyanışlar başladı

    Kara Şövalye, Mistik ve Striker’da uyanışlar başladı
    07.06.2018
    A+
    A-

    Geçtiğimiz günlerde Steam platformunda yayına giren ve girdiği günden bugüne ‘Çok Satanlar’ listesinde ilk üç de yer alan Black Desert Online, Steam üzerindeki üçüncü, toplamda ise 10. sunucusu Olvia 3 sunucusunu devreye aldı.  Takipçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan oyunda ayrıca yeni bölge olan Valencia 2 bölgesi de aktive edildi.

    Türkiye’nin macera dolu MMORPG oyunu Black Desert Online, yeni bölgesi ve sınıflarıyla oyuncularına keyifli ve aksiyon dolu bir açık dünya oyunu sunuyor. Steam üzerindeki üçüncü toplamda ise 10. sunucusu Olvia 3 sunucusunu da devreye alan Black Desert Online, yeni sunucusuyla Valencia 2 bölgesi de aktive ederek kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

    Steam üzerinde Black Desert Online’a gösterilen yoğun ilgiden dolayı Steam, oyunu 3 gün boyunca ana sayfasına aldı. Büyüyerek devam eden Black Desert, hem 10. sunucusuna ulaştı hem de yeni bölgeyi açarak oyuna heyecan getirdi. Yeni bölge ile birlikte daha önce eklenmiş olan karakterler Kara Şövalye, Mistik ve Striker ise uyanışlarıyla oyunun kurallarını değiştirdi. 3 karakterin uyanmasıyla yeni bir safhaya geçen oyuncular, yeni silah ve becerilerle Black Desert Online dünyasında daha güçlü şekilde yollarına devam edebilmenin yolunu araladı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.