DOLAR 32,2633
EURO 34,7433
ALTIN 2395,83
BIST 10247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KARACA Gümrük Müşavirliği TEİD üyeleri arasına katıldı

    KARACA Gümrük Müşavirliği TEİD üyeleri arasına katıldı
    06.01.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, Türk ve Dünya ekonomisine yön veren seçkin kuruluşlara profesyonel Gümrük Müşavirliği ve Dış Ticaret Danışmanlığı Hizmetleri sunan KARACA Gümrük Müşavirliği de katıldı.

    Etik ve İtibar Derneği (TEİD), üye sayısını arttırmaya devam ediyor. İş etiği ilke ve değerlerinin şirketlerin tüm idari ve ticari fonksiyonları tarafından benimsenmesi ve bir iş yapma biçimi haline gelmesi hedefiyle 2010 yılında kurulan TEİD, bugün GSMH’nın yüzde 15’ini oluşturan ve 250 binin üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşlardan oluşuyor. İş dünyasının yoğun desteğiyle üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD’in yeni üyesi ise, kurulduğu günden bugüne kalite felsefesinden ödün vermeden koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı yönetim anlayışını benimsemiş olan KARACA Gümrük Müşavirliği oldu.

    Türk ve Dünya ekonomisine yön veren seçkin kuruluşlara profesyonel Gümrük Müşavirliği ve Dış Ticaret Danışmanlığı Hizmetleri sunan KARACA, kurulduğu günden bugüne kalite felsefesinden ödün vermeden koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı yönetim anlayışını benimsedi. Müşterileriyle karşılıklı güvene dayalı ve uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen göstermiş, etkin servis ve kapsamlı hizmetleri, ilkeli, dürüst ve sistemli çalışmasının sonucunda değerli müşterilerinin beğeni, övgü ve güvenlerini kazanmıştır. KARACA bugün, her biri sahasında lider ulusal ve uluslararası çok saygın bir müşteri portföyüne sahiptir. ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahip olan KARACA, son yıllarda hayata geçirdiği İnteraktif Gümrük Sistemi uygulamalarıyla değerli müşterilerine Online Gümrük Hizmetleri kullanma ayrıcalığını da yaşatmaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.