DOLAR 32,4929
EURO 34,7647
ALTIN 2488,804
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca, Maison & Objet Paris Fuarı’nda

    Karaca, Maison & Objet Paris Fuarı’nda
    19.01.2018
    A+
    A-

    Karaca, modern ve iddialı tasarımlarıyla uluslararası iç tasarım ve yaşam tarzı topluluğunu birleştiren, sektörün önde gelen ev dekor fuarı Maison & Objet Paris Fuarı’na konuk oluyor. 19-23 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda, sektörün en önemli markalarından Karaca’nın en yaratıcı ve ilham verici ürünleri katılımcılarla buluşuyor.

    Her yıl ev dekorasyon, dizayn ve yaşam tarzı sektörlerinin en önemli markalarını bir araya getiren Maison & Objet Paris Fuarı, en yenilikçi çözümleri sunarak endüstrinin uzmanlarını buluşturmaya devam ediyor. Katılımcıların konut, otel ve restoran geliştirme için ihtiyaç duyduğu konseptler konusunda yardımcı olan fuarda; dünyada ilk ve tek olarak inciden üretilen Fine Pearl yemek takımı, ona eşlik eden su takımı ve ödüllü çatal bıçak takımlarıyla Karaca, 5A numaralı salonda katılımcıları karşılıyor.

    Yıllardır sofraların en çok tercih edilen markası olan Karaca, Türkiye’deki başarısını uluslararası alanda da göstererek mutluluğumuzu büyütüyor ve paylaşmanın zevkini herkes yaşasın diye hikâyesini anlatmaya devam ediyor. Birbirinden eşsiz tasarımlarıyla, evlerde en değerli anlara imza atan Karaca, yurtdışında da bu ayrıcalığı yaşatmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.