DOLAR 32,2665
EURO 34,7507
ALTIN 2400,469
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik

    Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
    03.03.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan Karaca, 7 farklı pratik kullanım fonksiyonlu yeni “Prochef 010” mutfak şefi ile mutfaklarınızda devrim yaratıyor.

    Karaca; mutfağınızın ihtiyaçları için hayata geçirdiği ürünlere bir yenisini daha ekledi. Karaca’nın 7 fonksiyonu birleştiren ve mutfakta büyük kolaylık sağlayan ürünü Prochef; pratik kullanım özelliğiyle mutfaklarınızın vazgeçilmezi oluyor.

    Prochef; narenciye sıkacağı, rendeleme, blender, parçalama, hamur yoğurma, mikser ve kıyma çekme özelliklerini bir arada sunuyor. Özellikle hamur yoğurma ve kıyma çekme fonksiyonları, Prochef’in diğer ürünlerden farkını ortaya koyarken, şık tasarımı, ergonomik ve rahat kullanım özellikleri ile de göz dolduruyor. Prochef, bütünsel şıklığı ile Karaca’nın tasarım anlamında eşsiz zarafetini yansıtıyor. Prochef ile mutfakta geçirdiğiniz süreyi daha verimli kullanabilir, sevdikleriniz için birbirinden lezzetli tavuk köftesi, çiğköfte, kek ve ekmek gibi lezzetleri pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.