DOLAR 32,5969
EURO 34,8686
ALTIN 2494,318
BIST 9579,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaca’ya Kristal Elma’dan dört ödül

    Karaca’ya Kristal Elma’dan dört ödül
    15.01.2021
    A+
    A-

    Yaratıcı ve vizyoner çalışmaları ile sektörde adından söz ettiren Karaca, reklam filmleri ile bu sene 32.si gerçekleştirilen Kristal Elma’da 3 farklı reklam filmi ile 4 ödüle layık görüldü.

     

     Reklamcılar Derneği tarafından 32. kez düzenlenen ve reklam dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Kristal Elma ödüllerinde Karaca, ev-konut-dekorasyon kategorisinde 2 ödülün sahibi oldu. Marka, “Fine Pearl Kendine Hayran Bırakan İnci” reklam filmi ile kristal ödülünü alırken, “Olmuşken En İyisi Olsun” reklam filmiyle ise gümüş ödüle layık görüldü. “Karaca Made of Pearl” reklam filmi ise “En iyi reklam filmi yapımı” ve “En iyi sanat yönetimi” başlığında 2 kristal ödülünü de alan Karaca, bu sene Kristal Elma’dan 4 ödülü evine götürdü.

     

    Pazarlama iletişiminde fark yaratacak mesajlar vermenin ve ürünlerini en iyi haliyle sunmanın gururunu yaşadığını belirten Karaca Marka ve Kurumsal İletişim Direktörü Cennet Uslukılınç, “Karaca olarak, katma değerli, inovatif ürün ekseninde yeniliklerle devam ederken, bir yandan da bu yaklaşımımızı yaratıcı mecralarda da devam ettiriyoruz. Ürünlerimizin, kampanyalarımızın faydalarını, en yaratıcı ve akılda kalıcı şekilde tüketicilerimize sunmaya çok önem veriyoruz. Almış olduğumuz ödüller de bunun en net göstergesi oldu” açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.