DOLAR 32,3819
EURO 34,6768
ALTIN 2410,612
BIST 10108,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karadağ’ın yeni gözdesi Portonovi Marina’nın işletmeciliğini D-Marin aldı

    Karadağ’ın yeni gözdesi Portonovi Marina’nın işletmeciliğini D-Marin aldı
    26.01.2018
    A+
    A-

    Geliştirdiği yenilikçi stratejilerle marina ve yatçılık sektöründe büyüme ve iş ortaklarına değer yaratma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi. Sektördeki deneyimi ve standartları belirleyen yönetim anlayışıyla D-Marin, marina işletmeciliği alanında yapacağı anlaşmalarla faaliyet alanını genişletmeyi hedefliyor.

    Adriyatik’i keşfetmek isteyen tekne ve süperyatlara ev sahipliği yapmak amacıyla kurulan Karadağ’daki Portonovi Marina, 2018 yılından itibaren D-Marin tarafından işletilecek. Azmont Investments ile imzalanan sözleşme kapsamında Karadağ kıyısında kurulan Portonovi Marina misafirlerine rahatlığın ön planda olduğu bir konaklama deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

    Portonovi Resort kapsamında yer alan ve otelin doğu kısmında konumlanan Portonovi Marina, teknesini bağlamak ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için özel olarak tasarlandı. Üstün hizmet kalitesiyle 238 bağlama kapasitesi bulunan ve 120 metreye kadar teknelere hizmet verebilen marina, gelişmiş teknolojik donanımıyla da öne çıkıyor. Sınır kapısı olarak da hizmet verecek Portonovi Marina, su, elektrik kaynağı, duş, çamaşırhane ve yakıt istasyonu gibi ihtiyaçlara da cevap verecek.

    Karadağ sahil şeridinin kalbinde yer alan Portonovi, Akdeniz’in en çok aranan destinasyonlarından biri konumunda. Toplam 650 milyon €’luk yatırımla hayata geçirilecek Portonovi, tamamlandığında 26 hektarlık alanda çeşitli konut seçenekleri, özel villalar ve Avrupa’nın ilk “One & Only” resort oteliyle müşterilerine hizmet verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.