DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karaköy Güllüoğlu, yine Karaköy’de, sadece Karaköy’de…

    Karaköy Güllüoğlu, yine Karaköy’de, sadece Karaköy’de…
    22.06.2021
    A+
    A-

    Köklerimiz Gaziantep’e dayansa da çok uzun yıllardır Karaköy’de hizmet veren, İstanbul ve özellikle Karaköy’le bütünleşmiş bir markayız.

    Bildiğiniz üzere, bizim de içinde bulunduğumuz Karaköy’deki Tarihi Katlı Otopark binasının yıkılıp meydana dönüştürülme projesinde son aşamaya gelindi. Bu bağlamda, Karaköy’deki tüm süreçleri yakından takip ediyoruz ve uzun zamandır gündemde olan bu konuyla ilgili de her ihtimali göz önüne alarak hazırlıklarımızı yapmış bulunuyoruz.

    Değerli ziyaretçilerimize sunduğumuz köklü ve tarihi deneyimi; daha geniş, yenilikçi ve konforlu bir alana dönüştürmek için bir süredir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son güne kadar mevcut mağazamızda hizmet vermeye devam edeceğiz, sonrasında da yine Karaköy’de farklı bir mağazada sizlerle buluşacağız. Konuyla ilgili güncel bilgileri önümüzdeki aylarda paylaşacağız.

    On yıllardır müdavimimiz olan ziyaretçilerimiz başta olmak üzere, tüm Karaköy Güllüoğlu dostlarının endişelerine ve sorularına da cevap vermek isteriz ki; şu an bulunduğumuz binada ilk açılan dükkan olarak, son kapanan da biz olacağız. O günden sonra ise Karaköy Güllüoğlu olarak Karaköy’den ayrılmamız söz konusu olamaz. Lezzetlerimizi her zaman Karaköy’de sunmaya devam edeceğiz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.