DOLAR 32,558
EURO 34,9269
ALTIN 2440,627
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karanfil Group, Milli Dayanışma Kampanyası’na 500 bin TL ile destek verdi

    Karanfil Group, Milli Dayanışma Kampanyası’na 500 bin TL ile destek verdi
    22.04.2020
    A+
    A-

    Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren;   Libya, Afrika ve Orta Doğu ile ticari faaliyetlerde bulunan Karanfil Group,  Milli Dayanışma Kampanyası’na 500 bin TL destek verdi. Çanakkale ve Erzurum’daki üniversite hastanelerine de maske gönderimi yapan Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla aksiyon almak, bizim için milli bir görevdir” dedi.

    Başta lojistik olmak üzere 16 farklı sektörde faaliyet gösteren; Libya, Afrika, Orta Doğu ile ticari faaliyetlerde bulunan ve Türkiye’nin en önemli grup şirketlerinden olan Karanfil Group, yeni tip koronavirüs (KOVID-19) salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.  “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı nezdinde yürütülen kampanyaya 500 bin TL bağışta bulunan Karanfil Group, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Araştırma Hastanesi ile Erzurum Üniversitesi Hastanesi’ne de 36 bin adet üç katlı ameliyat maskesi gönderdi. Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil,İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla aksiyon almak, bizim için bir milli görevdir. Bu süreçte ekonomik istikrarın sürdürülebilmesi için atılım yapan en küçüğünden en büyüğüne tüm merciler milli iradeye katkı sağlamaktadır ve bunun değeri çok büyüktür” dedi.

    “Amacımız ihtiyaç sahiplerini ekonomik açıdan daha korunaklı bir noktaya taşımak”

    Açıklamasının başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere sağlık çalışanları ve ilgili bütün bakanlıklara gösterdikleri üstün gayretten ötürü teşekkür eden Murtaza Karanfil, “Hükümetimizce başlatılan bu değerli kampanyaya Karanfil Group olarak 500 bin TL ile iştirak etmiş bulunuyoruz. Karanfil Group ailesine dahil olup, geçmişten bugüne, Türkiye ekonomisinin kalkınması için tüm gücüyle çalışan, sorumluluk bilincini tek bir an dahi kaybetmeyen her bir birimimizin adına bu katkıyı sağladığımızı belirtmeyi bir borç bilirim.   Hükümetimizce de telaffuz edildiği gibi öncelikli amacımız ihtiyaç sahiplerini ekonomik açıdan daha korunaklı bir noktaya taşımaktır. Desteklerimize maddi yardımın yanı sıra hastanelere maske gönderimi ile devam edeceğiz. İlerleyen günlerde koruyucu kıyafet desteği de sunacağız. Temennimiz, en kısa sürede toplumsal yaşantının normalleşme sürecine girmesi ve ekonomik yaraların hızla sarılması yönündedir” açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.