DOLAR 32,4734
EURO 34,7843
ALTIN 2479,19
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Karlar Ülkesi 2” Koleksiyonu ilk olarak LC Waikiki’de

    “Karlar Ülkesi 2” Koleksiyonu ilk olarak LC Waikiki’de
    05.10.2019
    A+
    A-

    LC Waikiki, çocukları olağanüstü bir yolculuğa davet eden “Karlar Ülkesi 2” filminden esinlenerek 2-10 yaş arası çocuklaraözel bir koleksiyon hazırladı. 20 Kasım’da vizyona girecek olan filmin efsane kahramanları Elsa ve Anna’nın görsellerinden ilhamla tasarlanan yepyeni ürünler ilk olarak LC Waikiki mağazalarında çocuklarla buluşuyor.

    Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki, tüm dünyada hayranlarının heyecanla beklediği ve Türkiye’de 20 Kasım’da vizyona girecek “Karlar Ülkesi 2” filminin sevilen kahramanları Elsa ve Anna’dan ilhamla tasarlanan çok özel bir koleksiyona imza attı. Çocukların hayal dünyasını gözler önüne seren bu yepyeni koleksiyon, film vizyona girmeden önce ilk olarak LC Waikiki mağazalarında satışa sunuluyor.

    Giyimden ayakkabıya, aksesuardan ev tekstiline uzanan bu eğlenceli koleksiyonda filmde de kullanılan açık mavi, lacivert ve ekru tonları öne çıkıyor. Kolları hologram payetli sweatshirtler, taytlar ve tül etekler kadar kız çocuklarının favori karakteri Elsa’nın kostümü de koleksiyonda dikkat çeken parçalar arasında yerini alıyor.

    Karlar Ülkesi 2” filminden ilhamla tasarlanan bu özel koleksiyona, 4 Ekim’den itibaren seçili LC Waikiki mağazaları ve www. lcwaikiki .com’dan erişebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.