DOLAR 32,2601
EURO 35,0562
ALTIN 2468,77
BIST 10319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karne sevinci Next Level AVM’de yaşandı

    Karne sevinci Next Level AVM’de yaşandı
    22.01.2022
    A+
    A-

    Okulların ilk dönemini geride bırakarak karnelerine kavuşan minikler Next Level AVM’de Pırıl ve arkadaşları ile keyifli dakikalar yaşadı

    JLL Türkiye tarafından yönetilen, marka karması ve ferah alanlarıyla Başkentin en seçkin alışveriş merkezlerinden olan Next Level AVM, gerçekleştirdiği etkinliklerle her yaş grubundan ziyaretçisine hitap etmeye devam ediyor.

    Yarı yıl tatiline giren çocuklara sürpriz yapan AVM, TRT Çocuk’un en sevilen kahramanlarından olan Pırıl ve arkadaşları ile minik ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Pandeminin gölgesinde zor bir eğitim dönemi geçiren çocuklar, Pırıl’ın eğitici hikayeleri ve eğlenceli sahne gösterisiyle tatil dönemine merhaba dedi.

    22 – 23 Ocak tarihlerinde 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde 3 seans olmak üzere gerçekleşen etkinlik miniklerden büyük ilgi gördü.

    İbi ile Tosi de Miniklerle Buluşacak

    Çocuklar için sömestir heyecanı önümüzdeki hafta da Next Level AVM’de yaşanmaya devam edecek. Maceralarıyla TRT Çocuk’un en çok takip edilen çizgi filmlerinden olan İbi ile Tosi de 29 – 30 Ocak tarihlerinde yine aynı saatlerde minik ziyaretçilerle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.