DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Karşınızda Galaxy Buds Pro: Efsanevi ses her an yanınızda

    Karşınızda Galaxy Buds Pro: Efsanevi ses her an yanınızda
    15.01.2021
    A+
    A-

    Samsung’un şimdiye kadarki en iyi kablosuz kulaklığı; pürüzsüz ses deneyimi, akıllı aktif gürültü engelleme ve suya dayanıklılık özelliklerini mükemmel bir tasarımda birleştirerek fark yaratıyor.

     

    Samsung Electronics, yeni nesil kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Pro’nun satışa sunulacağını duyurdu. Galaxy Buds Pro; sürükleyici bir ses, üstün çağrı kalitesi, akıllı aktif gürültü engelleme ve cihazlarınız arasında daha gelişmiş bağlanabilirlik özelliklerini, modern ve şık bir tasarımla buluşturuyor. Galaxy Buds Pro, Samsung tarafından piyasaya sürülen şimdiye kadarki en gelişmiş kablosuz kulaklık olmanın yanında iş, eğlence ve diğer tüm alanlarda en iyi kullanımı sunmak üzere geliştirildi.

     

    Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su Dr. TM Roh, konuyla ilgili şunları söyledi: “Hepimiz yeni rutinler ve yaşam tarzlarına ayak uydurmaya yardımcı olacak teknolojileri ararken gerçek anlamda kablosuz kulaklıkların pazarı da büyüyor ve tüketicilerin bu ürünlerden beklentisi artıyor. Galaxy Buds Pro ile birlikte, küçük bir cihaza büyük şeyler sığdırıyor, günlük işleri gerçek anlamda efsanevi hale getiren, alanında tek ses deneyimini kullanıcılarımıza sunuyoruz.”

     

    Görülmemiş ses ve çağrı kalitesi

    Premium seviyede kablosuz kulaklık deneyimi için ses kalitesi en önemli unsurlardan biridir.  Galaxy Buds Pro artık daha kapsamlı bir ses özelliğine, daha derin baslar için 11 milimetrelik alçak frekans hoparlörüne ve minimum bozulma ile net tiz sesler için 6,5 milimetrelik yüksek frekans hoparlörüne sahip. Tüm bu özellikler Samsung’un şimdiye kadar sunduğu en iyi ses deneyimini, dinamik ve dengeli bir ses kalitesini ortaya koydu. Böylelikle kullanıcılar hareketli bir pop parçasında ya da duygusal bir şarkıda dinledikleri müziği, zaman ve mekan fark etmeksizin sanatçısının sunduğu kaliteye en yakın şekilde dinleyebilecekler.

     

    Kablosuz kulaklıklar artık sadece eğlence amaçlı da kullanılmıyor. İş yaşamındaki iletişim için de hayati önem taşıyor ve bu noktada çağrı kalitesi artık her zamankinden daha önemli. Galaxy Buds Pro, üç ayrı mikrofonu ve Ses Alma Birimi (VPU) sayesinde kullanıcının sesini istenmeyen seslerden ayırarak, mümkün olan en net haliyle karşı tarafa iletilmesini sağlıyor. Dış bölümde yer alan mikrofonlardan biri, yüksek sinyal gürültü oranına (SNR) sahip ve bu sayede arka plan seslerini en aza indiriyor. Ayrıca, Samsung yeni Rüzgâr Kalkanı teknolojisini de Galaxy Buds Pro’ya entegre etti. Çıkıntısı azaltılmış yeni tasarımı rüzgâra temas alanını en aza indirirkenözel olarak tasarlanan mikrofon ağı ve bölmesi, rüzgâr girişini engelliyor. Böylelikle rüzgârlı bir havada dahi telefon görüşmeleri daha önce görülmemiş bir netlikle yapılabiliyor.

     

    Gerçek anlamda kablosuz kulaklıklardaki en akıllı aktif gürültü engelleme özelliği 

    Galaxy Buds Pro, kullanıcının sevdiği şeyleri daha fazla duyarken istemediği şeyleri daha az duymasını da sağlıyor. Bu nedenle Galaxy Buds Pro gerçek anlamda Galaxy kablosuz kulaklıklardaki en akıllı aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Galaxy Buds Pro sahipleri işlerine odaklanmaları ya da rahatlamak için etrafındaki tüm sesleri kısmaları gerektiği durumlarda, arka plan sesini yüzde 99’a kadar azaltabiliyor, istedikleri seviyede hassas ayar yapabiliyor. Ortam Sesi özelliği sayesinde, yakındaki sesleri 20 desibelin üzerine çıkaracak şekilde ayarlayabiliyorlar.  Bu da her sesi ihtiyaçlarına göre ayarlayarak kişiselleştirebilmeleri anlamına geliyor. Bu özellik, birçok işi bir anda yaparak yoğun tempoda yaşayan kullanıcılar için ideal. Evden çalışırken aynı zamanda örneğin çocukları ile ilgilenmeleri gerektiğinde ya da şehirde koşuya çıktıklarında trafikteki araçlara karşı tetikte olmak istediklerinde bu ayarları kullanabilirler.

     

    Ayrıca, aktif gürültü engelleme ve Ortam Sesi özellikleri otomatik olarak birlikte çalışıyor ve etrafa uyum sağlayarak ses deneyimini optimize ediyor. Galaxy Buds Pro, kullanıcı konuştuğunda sesini algılayarak konuşma durumuna göre etrafındaki sesleri kısıp yükselterek ses ayarını otomatik olarak gerçekleştiriyor. Galaxy Buds Pro sahipleri konuşmak istediğinde, Ortam Sesini kullansalar da veya Aktif Gürültü Engelleme özelliğini kapatsalar da kulaklıkları müziğin sesini kısıyor. Bu teknoloji, kullanıcının daha iyi duymasını ve iletişim kurmasını sağlarken Galaxy Buds Pro’yu günlük kullanım için verimli bir araç haline getiriyor.

     

    Daha kusursuz bir Galaxy deneyimi

    Galaxy Buds Pro, Galaxy ekosisteminin dâhili bir uzantısı gibi çalışıyor ve Samsung’un şimdiye kadar ürettiği en kusursuz bağlantıya sahip kablosuz kulaklıkları olarak dikkat çekiyor. Artık kullanım durumuna göre kablosuz kulaklıklarla Galaxy akıllı telefonlar ve tabletler arasında otomatik bağlantı geçişi yapılabiliyor. Üstelik bunun için manuel bir ayar yapmaya da gerek yok.  Örneğin, Galaxy Tab7 cihazında bir video izlerken Galaxy S21 akıllı telefonuna bir çağrı geldiğinde tamamen yeni Auto Switch özelliği videoyu durduruyor ve Galaxy Buds Pro kullanılarak çağrı yanıtlanabiliyor. Çağrı sona erdiğinde, kulaklıklar hemen tablete yeniden bağlanıyor ve video tekrar oynamaya ve ses kulaklıktan yeniden duyulmaya başlıyor.

     

    Galaxy Buds Pro ayrıca diğer Galaxy cihazlarına, özellikle de Galaxy S21’e bağlanarak ses deneyimini yükseltiyor. Kullanıcıyı sahnenin tam ortasına götüren Dolby Head TrackingTM teknolojisiyle desteklenen 360 Derece Ses özelliği sayesinde gerçekçi ve sürükleyici ses kalitesi elde edilebiliyor. Vlogger’lar, Galaxy Buds Pro ve Galaxy S21 Serisi akıllı telefonlarının mikrofonlarını senkronize ederek aynı anda kendi seslerini ve bulundukları ortamın sesini net bir biçimde kaydedebiliyor. Galaxy Buds Pro ayrıca Oyun Modu özelliğiyle ses gecikme süresini azaltarak Galaxy S21’in güçlü performansıyla birleştiğinde, oyun deneyimini bir üst seviyeye yükseltiyor.

     

    Kullanıcılar, pil ömrü konusunda endişe duymadan Galaxy Buds Pro’yu diledikleri şekilde kullanabiliyor. Tamamen şarj olduğunda 8 saatlik çalma süresi elde edilirken kablosuz şarj kutusunda ise 20 saatlik ek yedek güç bulunuyor. Aktif Gürültü Engelleme özelliği kullanılırken dahi 5 saatlik çalma süresi ve kablosuz şarj kutusunda 13 saatlik yedek güç de bulunuyor.Kulaklık, şarjı bittiğindeyse beş dakikalık hızlı şarj ile bir saatlik çalma süresine ulaşıyor.

     

    Yeni şık ve işlevsel tasarım

    Galaxy Buds Pro yalnızca kullanım açısından değil, görünüş olarak da harika. Galaxy Buds Live’ın yenilikçi ve ikonik biçiminden ilham alan Galaxy Buds Pro, yenilenmiş ve daha ergonomik bir form faktörüne sahip. Yeni kanal-tipi kablosuz kulaklıkların tasarımı ses kalitesini iyileştirirken kulağa takıldığında daha az çıkıntılı ve daha doğal görünüyor. Bu yeni tasarım ayrıca kulaklıkla kulak arasındaki temas mesafesini kısaltarak daha konforlu bir kullanım sunarak kulak tıkanıklığı hissini en aza indiriyor.

     

    Tüm bunların yanı sıra Galaxy Buds Pro kullanım esnasında kullanıcının içinin daha rahat olmasını sağlayacak bir özelliğe de sahip. IPX7 su geçirmezlik koruması, Galaxy Buds cihazlarda şimdiye kadar kullanılan en yüksek standartlı su geçirmezlik standardını sunuyor. Ayrıca artık kulaklıkları kaybetme endişesi de geçmişte kalıyor. Galaxy Buds Pro sahipleri, SmartThings Find kullanarak kulaklıklardan herhangi birinin yerini, Bluetooth menzilinde olmadığı ve hatta çok uzakta olduğu durumlarda dahi tespit edebiliyor. Galaxy Buds Pro atıkların azaltılmasına katkıda bulunmak üzere, yüzde 20 oranında çevre dostu Tüketici Sonrası Malzemeler (PCM) kullanılarak üretiliyor.

     

    Ne zaman satışa sunuluyor?

    Galaxy Buds Pro, üç farklı çarpıcı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor: Adeta zamanın ötesinden gelen Phantom Black ve Phantom Silver renklerinin yanı sıra Galaxy S21 Serisi’ne çok yakışacak muhteşem güzellikteki Phantom Violet. Galaxy Buds Pro, 15 Ocak tarihinden itibaren KDV dâhil 1.599 TL fiyatı ile satışta.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.