DOLAR 32,2901
EURO 34,6691
ALTIN 2408,336
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KasapDöner’den nefis kampanya

    KasapDöner’den nefis kampanya
    05.10.2017
    A+
    A-

    Dönerin sıra dışı markası KasapDöner, döner severleri mest edecek bir kampanya başlattı. Buna göre KasapDöner müdavimleri, bifteklik etten döneri çok hesaplı fiyatlarla yiyecek.

    “Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz” sloganıyla yola çıkan ve son yıllarda gösterdiği hızlı büyümeyle dikkat çeken KasapDöner, “Lezzetli döner herkesin hakkı” düşüncesiyle yeni bir kampanya başlattı.

    İŞTE YENİ FİYATLAR!

    Kampanya kapsamında yayınlanan dört reklam filminde KasapDöner ürünlerinin mevcut ve kampanyalı fiyatları vurgulanıyor. Bifteklik etten üretilen 100 gram porsiyon döner 19.50 TL yerine 16.90 TL’ye döner severlerle buluşacak. Yine kampanya boyunca Dürüm KasapDöner 11.90 TL, KasapDöner İskender 16.90 TL, Tombik KasapDöner 9.90 TL’den döner severlere sunulacak.

    RENKLİ SOSYAL MEDYA KAMPANYASI

    Kampanyanın sosyal medya ayağında ise renkli sloganlar dikkat çekiyor. “Hem hesabını, hem de damak tadını bilenlere özel kampanya”, “Orada durumlar nasıl bilmiyoruz ama bizde dürümler 11.90” gibi esprili sloganlar yer alıyor. KasapDöner’in daha önce yaptığı “dürüm yiyen kadın” ve “perküsyon döner” temalı reklamları da tüketiciden büyük ilgi görmüştü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.