DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre Asya pazarında hedef büyüttü

    Kastamonu Entegre Asya pazarında hedef büyüttü
    09.03.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de ağaç bazlı panel sektörünün global oyuncusu Kastamonu Entegre, Asya’da katıldığı iki büyük fuarda dikkatleri üzerine topladı. Kastamonu Entegre, son ürün ve yeniliklerini sergilediği Türkmenistan ve Hindistan’daki fuarlarda Türkiye’yi temsil ederek, global marka kimliğini güçlendirdi.

     

    Kastamonu Entegre, yurt dışı fuarlarında boy göstermeye devam ediyor. Son olarak katıldığı fuarlarla Asya kıtasında yeni ürünlerini tanıtan, var olan ilişkilerini geliştiren ve uluslararası ölçekte yeni bağlantılar kuran Kastamonu Entegre’nin ilk durağı 8. Türkmenistan Türk İhraç Ürünleri Fuarı oldu. Aşkabat kentinde düzenlenen fuar, global ölçekte faaliyet gösteren Türk firmaları için büyük fırsatlar sundu.

    Kastamonu Entegre’nin Asya’daki ikinci durağı Hindistan’da düzenlenen DelhiWood oldu. 01-04 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuarda, dünya genelinde 50’den fazla ülkeden 450’den fazla katılımcı yer adı. Hindistan’ın New Delhi şehrinde, düzenlenen DelhiWood (Mobilya Yan Sanayi – Ağaç İşleme Makinaları Fuarı) mobilya imalatçılarının yansıra ağaç işleme tedarikçilerinden de yoğun katılım aldı.

    Türkiye adına fuarda sektörü temsil eden Kastamonu Entegre; her iki fuarda da Floorpan, Artfloor, Medepan, Teknopan, Medelam, Teknolam, Reflection, Printpan, Lightpan, Acrylic Panel, Evogloss, Glossmax, Dorpan, Doorlam, Technotop ve Neotop ürünlerini sergiledi. Kastamonu Entegre’nin, mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine yönelik ürettiği, ahşabın doğallığını iş ve yaşam alanlarına taşıyan ürünleri, yalın, kullanışlı, estetik, kaliteli tasarımları ve renkleriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

    Yeni işbirlikleri geliştirdikleri fuarlarda sektördeki gelişmeleri izleme fırsatı bulduklarını belirten Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Asya’da katıldığımız fuarlar, bölgesel gücümüzü genişletmeye ve sağlamlaştırmaya yönelik çalışmalarımızın önemli bir ayağı. Katıldığımız bu fuarlar bize pek çok firmayla temas kurarak yeni iş fırsatlarını değerlendirme fırsatı sunuyor.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.