DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre, inovasyon alanındaki çalışmalarını Almanya’da tanıttı

    05.04.2018
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre, ağaç bazlı panel sektörünü temsilen Almanya’nın Dresden kentinde düzenlenen Dekoratif Yüzeyler Konferansı’na katılım gösterdi. Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör’ün yaptığı, inovatif kurum kültürü başlıklı sunumu iki yüze yakın sektör temsilcisi takip etti.

    Kastamonu Entegre, 19-21 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Dresden kentinde düzenlenen Dekoratif Yüzeyler Konferansı’na katılım gösterdi. Sektöre yönelik, piyasa analizleri ve eğilimler, yeni ürün ve uygulamalar, üretim süreçleri ve temel araştırmalar gibi başlıkları içeren konferans, global ölçekli kurumları ve sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Kastamonu Entegre adına, “Ahşap Panel Sektöründe Yenilikçi Kurumsal Kültür” başlıklı bir sunum yapan, Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör’ü çok sayıda katılımcı takip etti.

    Konferansın son gününde gerçekleştirdiği sunumda, şirketin kurumsal inovasyon altyapısına değinen Güngör, 2017’de başlayan dijital dönüşüm sürecine vurgu yaptı. TİM ve Sabancı Üniversitesi iş birliğinde yürütülen “İnovasyon Odaklı Mentorluk” programı yanısıra “IDS 3D (Interior Design Studio 3D)” uygulaması ile ilgili detaylı bilgi verdi. Güngör, sunum sonrası şu değerlendirmelerde bulundu: “Hem şirketimizin vizyonu hem de küresel rekabetin artması, güçlü bir inovasyon altyapısına sahip olmayı gerektiriyor. Kastamonu Entegre’nin yer aldığı TİM ve Sabancı Üniversitesi iş birliğinde yürütülen “İnovasyon Odaklı Mentorluk” programı, sürdürülebilir bir kurumsal inovasyon altyapısının gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor. Yine geçtiğimiz yıl, mobil cihazlara ücretsiz indirebilen IDS mobil uygulama ile tüm ürünlerimizi dijital platforma taşıyarak, her an, her yerde ve daha hızlı parke, tezgah, levha ve kapı yüzeyi seçimini mümkün kıldık. Bu gelişmeleri sektörün öncü kurumlarıyla paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Sektörün en büyük organizasyon firmalarından biri olan Technical Conference Management’a bu başarılı organizasyon için teşekkür ederiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.