DOLAR 32,3288
EURO 35,0906
ALTIN 2294,229
BIST 9045,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre yurtdışı fuar takvimini Domotex Hannover ile açtı

    Kastamonu Entegre yurtdışı fuar takvimini Domotex Hannover ile açtı
    20.01.2020
    A+
    A-

    Ağaç bazlı panel sektörünün yarım asırlık global oyuncusu Kastamonu Entegre, yeni yıla Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen lider halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex 2020 ile hızlı bir başlangıç yaptı. Her yıl sektörün önde gelen fuarlarında sektör profesyonelleri ve müşterileri ile buluşan şirket, 11-13 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Domotex Hannover fuarında Rusya ve Türkiye’deki tesislerinde üretilen parke serilerini tanıttı.

     

    Kastamonu Entegre, Almanya’nın Hannover kentinde 11-13 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenen Domotex fuarında, en yeni teknolojiye sahip Türkiye ve Rusya tesislerinde ürettiği parke ürünleri ile yer aldı. Dünyanın lider halı ve zemin kaplamaları fuarı olma özelliği ile öne çıkan Domotex’te bu sene, özellikle sağlıklı yaşam, doğallık ve sürdürülebilirlik kavramları ön plandaydı. 60 ülkeden 1400 firmanın katılımcı olduğu fuarda daha çok bu güncel kavramları yansıtan ürünler sergilendi.

     

    Ekoetiketli parkeler fuarda ilgi gördü

    Fuarda dört gün boyunca mobilya, imalat ve tasarım endüstrilerinden alıcılar, üreticiler ve tedarikçilerle buluşan Kastamonu Entegre, Türkiye ve Rusya tesislerinde ürettiği Artfloor ve Floorpan marka laminat parke serileri ile beğeni topladı. Kastamonu Entegre’nin, dünyanın ilk eko-etiketli çevrecilik sertifikası Blue Angel (Mavi Melek) ile üretilen laminat parke markaları Floorpan ve Artfloor’un farklı ihtiyaç ve tarzlara yanıt veren zengin koleksiyonlarının yanı sıra, 5 farklı dekor seçeneğine sahip yeni parke serisi Stonex de bu fuarda katılımcıların beğenisine sunuldu.

     

    Domotex’e her yıl düzenli olarak katıldıklarını ifade eden Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, dünya laminat parke üretiminde %6 pazar payına sahip bir firma olarak uluslararası fuarlara katılmanın yeni pazarlara dair işbirliği imkânları sağlamanın yanı sıra bilgi ve deneyim aktarımı açısından da son derece önemli olduğuna inandıklarını belirtti. Özellikle globalde tanınırlığı artıran, yeni ve nitelikli müşteriler kazanma fırsatı sağlayan fuarları tercih ettiklerini vurgulayan Yıldız, 2020’de de aynı hızla şirketin ve ürünlerin bilinirliğine yönelik çalışmalara öncelik tanıyarak, farklı çözümler ve teknolojiler sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.