DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’den Derzli Laminat Parke Serisi: Floorpan Sunex

    Kastamonu Entegre’den Derzli Laminat Parke Serisi: Floorpan Sunex
    19.08.2020
    A+
    A-

    Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, laminat parke üretimindeki yirmi yıllık deneyimiyle kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik yeni ürünleri pazarla buluşturmayı sürdürüyor. Şirketin yeni derzli laminat parke serisi “Floorpan Sunex”, hem teknik özellikleri hem de mekânlara derinlik katan estetik yapısı ile dikkat çekiyor.

    Türkiye’de parke üreticileri arasında en fazla dekor seçeneğini bünyesinde bulunduran Kastamonu Entegre, yeni laminat parke serisini kullanıcıların beğenisine sundu. Dört kenarı derzli Floorpan Sunex laminat parkeler, uygulandığı mekânı daha geniş gösterme özelliği ile yaşam alanlarına doğal bir şıklık katıyor.

    Güneş ışıltısından ilham alan koleksiyon

    Doğal çizgilerin ön planda olduğu Floorpan Sunex laminat parke serisi, özgün tasarımı ile mekânlara değer katıyor ve güneşin ışıltısını yaşam alanlarına taşıyor. Koleksiyonda, Gri Ceviz, Alaçatı, Astana Ceviz, Küba Meşe, Gri Meşe, Saten Meşe, Sahra Meşe ve Bronz Meşe olmak üzere, doğa ile uyumlu 8 farklı dekor seçeneği yer alıyor.

    Çevre dostu üretimi belgeleyen Blue Angel (Mavi Melek) sertifikalı Floorpan laminat parke ailesinin yeni üyesi Sunex, E1 kalite belgesi ile Avrupa standartlarına uygun bir ürün grubu olarak, dünyanın farklı noktalarında özgün yaşam alanlarının oluşturulmasına katkıda bulunuyor.

    Zeminlerde 10 yıl garantili şıklık

    Yüksek yoğunlukta lif levhadan üretilen 8 mm kalınlığındaki Floorpan Sunex serisi, çizilmeye, aşınmaya, noktasal darbelere, UV ışınlarına ve sigara ateşine dayanıklı üstün teknik özellikleri ile kullanıcılara 10 yıl garanti imkânı sunuyor. Uzun süreli kullanım avantajının yanı sıra, hızlı montaj imkânı, lekelerden etkilenmeyen, kolay temizlenebilir, hijyenik yapısı ve zeminden ısıtmaya uygun tasarımı ile de laminat parke ürünleri arasında ideal seçeneklerden birini oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.