DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’den virüs ve bakterilere karşı etkili panel yüzeyi: Safe Surface

    Kastamonu Entegre’den virüs ve bakterilere karşı etkili panel yüzeyi: Safe Surface
    25.02.2022
    A+
    A-

    Sektöründe birçok yeniliğe öncülük eden Kastamonu Entegre, yaşam alanlarını daha güvenli hale getiren Safe Surface teknolojisi ile Türkiye’de yeni bir ilke imza attı. Virüs ve bakterilere karşı %99,9 oranında etkili olan ve etkisini 24 saat içerisinde göstermeye başlayan Safe Surface melamin kaplı paneller, Türkiye’de virüslere karşı etkin ilk panel yüzeyi olma özelliği taşıyor.

    Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, geliştirdiği ürünlerle doğadan hayata köprü olmaya devam ediyor. Artan hijyenik ortam ihtiyacına cevaben Teknopark İstanbul’daki Ar-Ge Merkezi’nde çalışmalarını aralıksız sürdüren firma, bakterilerin yanı sıra Türkiye’de virüslere karşı etkin ilk panel yüzeyi olma özelliğini sağlayan Safe Surface teknolojisini pazarla buluşturdu.

    Zorlu virüslere karşı etkin koruma
    Safe Surface panel yüzeylerinin virüs ve bakterilere karşı %99,9 oranında etkili olan ve etkisini 24 saat içerisinde göstermeye başladığı Alman Hohenstein Enstitüsü Laboratuvarları’nda, yok edilmesi çok daha zor olan zarfsız virüslerle (MS2 Virüsü) yapılan deneylerle kanıtlandı.

    Bakteri ve virüslerden arınmış sağlıklı mekanlar
    Safe Surface teknolojisi virüslerin yeniden aktive olma olasılığını ortadan kaldırarak yaşam alanlarını güvence altına alıyor. Bu teknoloji ile üretilen melamin kaplı paneller virüs ve bakterilere karşı gösterdiği etkili korumayla kişisel yaşam alanlarının yanı sıra oteller, hastaneler, spor salonları, okullar gibi halk sağlığı için önem taşıyan kamusal alanlarda da güvenle kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.