DOLAR 32,5885
EURO 34,7922
ALTIN 2507,852
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kastamonu Entegre’nin Stone, Deluxe ve Elite Serileri 2018 parke trendlerini belirliyor

    Kastamonu Entegre’nin Stone, Deluxe ve Elite Serileri 2018 parke trendlerini belirliyor
    12.03.2018
    A+
    A-

    Kastamonu Entegre’nin Floorpan ve Artfloor markaları 2018 yılına üç yeni seri ile girdi. Stone, Deluxe ve Elite serileri 2018 yılının parke trendlerine yön verirken, doğanın sade ve zarif dokusunu, güçlü çizgilerle dekorasyona taşıyor. Modern mekânların vazgeçilmezleri arasında yer almaya aday üç seri, kalitesi, aşınmaya ve çizilmeye karşı dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor.

    Laminat parke üretiminde dünyanın en büyük 4 üreticisinden biri olan Kastamonu Entegre’nin Floorpan ve Artfloor markaları, tüketicilerin ihtiyaçlarına ve beğenilerine yönelik üç yeni parke dizisi sunuyor. Türkiye’de laminat parke döşenen her üç evden birinde bulunan iki markanın 2018 yılına özel serileri Stone, Deluxe ve Elite, mekânları daha güçlü, lüks ve seçkin kılıyor.

    Taş gibi parkenin yeni adı: Stone

    Tüketiciye 30 yıl garanti süresi sunan Stone serisi, hijyen plus özelliği ile öne çıkıyor. Hijyen plus özelliği ile bakteri bulundurmayan seri, ahşabın doğallığı ve taşın dokusundan ilham alıyor. Doğanın uyumunu yaşam alanlarına taşıyan bu mükemmel ikili, yenilikçi karakteriyle sıra dışı tasarımlara ilham veriyor. Türkiye’de ilk ve tek AC6 aşınma sınıfındaki ürün, dayanıklılığı ile de sektöre damgasını vuruyor. Özellikle de trafiği yüksek alanlar için önerilen seri, 8 mm kalınlığında ve dört tarafı derzli olarak kullanıma sunuluyor.

    Parkede seçkin bir öneri: Deluxe

    Deluxe serisi, 8 mm kalınlığı ile kullanıcılara 15 yıl garanti sunuyor. Sahip olduğu renk ve doku çeşitliliğiyle seçici davrananlara yönelik kombinasyonlar yaratan seri, şıklık ve estetiği modern çizgilerle buluşturuyor. Lüks yaşamdan ilham alan seri, yaşam alanlarına seçkin bir çözüm önerisi sunuyor. Fazla kullanıma ve zorlanmaya dayanıklı seri, AC4 aşınma seviyesine sahip.

    Değişimin en şık seçeneği: Elite

    Değişim çağından ilhamla tasarlanan Elite serisi, yaşam alanlarını bu değişime hazırlıyor. Her mekânda gözle görünür değişimin öncüsü seri, 12 mm kalınlığında ve dört tarafı derzli olarak sunuluyor. AC4 aşınma seviyesi ile hem ev hem de ofis ve mağaza gibi gezinimi yüksek alanlara yönelik tasarlanan seri, 15 yıl garanti süresi veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.