DOLAR 32,4489
EURO 34,4918
ALTIN 2472,43
BIST 9573
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kate Spade İlkbahar Yaz 2018 Koleksiyonu

    Kate Spade İlkbahar Yaz 2018 Koleksiyonu
    25.01.2018
    A+
    A-

    Kate Spade New York, 25. Yıldönümünü Amerika’da bir yıllık yolculuğa çıkarak keyifli bir macera ile kutluyor. 2018 baharında Kate Spade, güneyin sıcaklığı, özel destinasyonları, muhteşem tınıları ve benzersiz misafirperverliği ile New Orleans’tan ilham alıyor. Büyüleyici Fransız bahçelerindeki çiçekler ve dans salonlarından dışarı akan jazz sesleri farklı maceralara sürüklüyor.

    Koleksiyon, çilek pembesi, denim mavisi ve yosun yeşilinin tonları gibi geniş bir renk paleti sunuyor. Boğazlı kazaklar ve bluzlar güneyli ve vintage ruhunu yansıtıyor. Straplez elbiseler, oversized trençkotlar ve sportif ceketler baharın vazgeçilmezleri olmaya hazırlanıyor.

    Yeni sezonda, Kate Spade’in 1993 yılında ilk lanse edilen çantası “Sam” geri dönüyor.Amerika’nin eşsiz güzellikleri ve her bölgedeki farklı yaşam tarzı göz önüne alınarak, saten, denim, deri ve kanvas gibi farklı kumaş ve desenlerle yeniden yaratılıyor.

    New Orleans’ın vahşi yaşamını yansıtan timsah çanta, sıcak havayı hatırlatan çilek çanta ve piknik sepeti bahara stil sahibi tınılar sunuyor.

    Mevsimin en güzel renkteki çıçekleriden oluşan kolsuz elbiseler ve kokteyl elbiseleri deri nakışlar ile süslenerek stilinize bambaşka bir boyut getiriyor. Parıltılı, altın çiçekli deriler veya beyaz hasır benzeri deriler, koleksiyonun tamamında görülüyor. Kelebek ve manolya motifleri, sivri burun topukluları dokuma deri kumaş üzerine spor ayakkabıları veya çiçekli nakışlar, sportif cazibeyi tamamlıyor.

    Aksesuarların vazgeçilmezi olan küpeler bu sezon ön planda! Altın ve incinin birleşimi şık bir tavır yaratırken, disk küpeler maskülen silüetlerle göz kamaştırıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.