DOLAR 32,5211
EURO 34,9605
ALTIN 2433,046
BIST 9782,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kaya Çiftliği 2019’u ihracata ayırdı

    20.11.2018
    A+
    A-

    Her yılki yüzde 10-20’lik büyümesini yeniden yapılanma süreci ile 2018’de yüzde 60-70’lere çıkartan Kaya Çiftliği, 2018 hedeflerinin yüzde 120 üstüne çıkmış oldu. Marka 2019 yılında teknolojiye yatırımını artıracak, yurt dışı ve HORECA hedeflerine ağırlık verecek.

    Beyaz peynir, taze kaşar peyniri, tereyağı, yoğurt ve farklı peynir çeşitleri üreten Kaya Çiftliği 2016’da start verdiği yeniden yapılanma sürecinin ve marka yatırımına verdiği önemin meyvesini 2018’de alarak büyüme oranını yüzde 60-70’lere çıkardı. Otomasyona verdiği öncelikle yatırımlarını geliştiren marka, çalışan eğitimi ve insan kalitesini de artırarak 2018 için koyduğu hedeflerin yüzde 120 üstüne çıktı.

    2018 yılında 22 ilde 100’ü aşkın şubeye ulaşan Kaya Çiftliği yeniden yapılanmasını 2019 yılında da devam ettirecek. Kaya Çiftliği Marka Direktörü ve Yöneticisi Burak Gökay Kaya, “Yeni yazılımlarla mağaza sorumlularını daha nitelikle hale getirip kendi stokunu tutabilme, koruyabilme, takip edebilme, verileri merkezimizden online olarak görebilme şansına sahibiz. Daha geniş bir etki alanı ve daha fazla kişiyi yetkilendirerek kontrol alanımızı geliştirdik ki bu da 2018’de bize kazanç sağladı” ifadelerinde bulunuyor.

     Dubai’ye açılacak

    “2019 yılı içerisinde de yeni şubeler açacağız fakat franchise şartlarımız geçen senelere nazaran katılaşacak. Her gün 20-25 franchise talebi geliyor ve sadece yüzde 5’ini değerlendirmeye alıyoruz” diyen Kaya Çiftliği Marka Direktörü ve Yöneticisi Burak Gökay Kaya, önümüzdeki dönem HORECA sektörü ve ihracata ağırlık vereceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Şimdiye kadar Kuveyt ve Katar’a sevkiyat yaptık. Dubai’ye de girmeye hazırlanıyoruz. Yurt dışında franchise ile değil ana dağıtımcımız vasıtasıyla uluslararası zincir marketlerde olmayı tercih ediyoruz.”

    Kaya Çiftliği’nin 2019 hedeflerinde teknoloji alt yapısını geliştirmek kadar yeni ürünler geliştirmek ve ihracata öncelik vermek de yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.