DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kayalar Kimya bir kez daha İhracatın Yıldızları arasında yer aldı

    Kayalar Kimya bir kez daha İhracatın Yıldızları arasında yer aldı
    27.02.2024
    A+
    A-

    Kayalar Kimya, 55’e yakın ülkeye yaptığı başarılı ihracat çalışmalarıyla İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen 2023 İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde “Boya, Vernik ve Mürekkepler İhracatı” kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

    İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından kimya sektöründeki üye şirketlerin ihracattaki başarılarından dolayı onurlandırmak ve teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen “İhracatın Yıldızları Ödülleri” sahiplerini buldu. Kimya sektörünün lider şirketlerinden Kayalar Kimya, “Boya, Vernik ve Mürekkepler İhracatı” kategorisinde 4’üncü sırada yer alarak bir kez daha ödüle layık görüldü.

    Kuzey Afrika, Avrupa ve Asya’da, 3 kıtada 55’e yakın ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Kayalar Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kayalar “İhracatın sürdürülebilir büyümenin temel taşlarından biri olduğuna inanıyoruz. Bu çerçevede mobilya, inşaat ve sanayi boyalarında ürün gamımızı zenginleştirerek, kaliteli ve güvenilir ürünlerimizi dünyanın dört bir yanına ulaştırarak ülkemize değer katmaya devam etmek istiyoruz. 2024 yılında da ülkemizi global arenada aynı başarıyla temsil edecek, ülkemizin kalkınması için çalışacağız” dedi.

    Kayalar Kimya Hakkında

    Temelleri 1976 yılında atılan Kayalar Kimya, boyadan verniğe, su bazlı dış mekân ahşap boyasından endüstriyel boyaya zengin ürün gamıyla bugün sektörün lider kuruluşları arasında yer almaktadır. Kayalar Kimya çatısı altında mobilya boyası ve verniği üreten ve alanında Pazar lideri olan Genç, “Boyanın Ustası” sloganı ile pazara renk getiren Düfa, ahşap malzemelerin kullanım ömürlerini minimum bakım faaliyetleri ile uzatan Woodsol, ve Güney Kore’nin en büyük firmalarından biri olan Noroo Paint ile 2012 yılında gerçekleştirdiği stratejik ortaklıktan doğan Genç Noroo markaları bulunmaktadır. Avrupa’nın en büyük mobilya boya ve vernik üreticilerinden biri olan Kayalar Kimya; Asya, Avrupa ve Afrika’da 55’e yakın ülkeye ihracat yapmaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.