DOLAR 32,3881
EURO 35,0299
ALTIN 2326,336
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Kazandıran buluşmalar’ iş dünyasını bir araya getirdi

    ‘Kazandıran buluşmalar’ iş dünyasını bir araya getirdi
    19.10.2017
    A+
    A-

    Üyeler arası ticari iş birliğini güçlendirmek amacıyla yapılan ‘’TÜGİAD Business Network-Kazandıran Buluşmalar’’ (TBN) etkinliğinin 13’üncüsü Başkent’te büyük bir katılımla gerçekleşti.

    Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen TBN etkinliği bu kez TÜGİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım’ın ev sahipliğinde Yıldırım Kule’de yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından üye ve iş adamlarının büyük ilgi gösterdiği organizasyona TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman, Çukurova Şubesi Başkanı Gül Akyürek ve Ege Şubesi Başkanı Can Yavaş ile üyeler katıldı.

    TÜGİAD Genel Sekreteri Başak Ilısulu’nun yaptığı açış konuşmasının ardından söz alan TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman gelenekselleşen bu etkinliklerle her geçen gün üyeler arası iş ağının genişlediğini belirtti. Kahraman, ‘’Üyelerimizi bir araya getirmek, birbirlerini yakından tanıma fırsatı sunmak ve ticari işbirliğini artırmak, bu sayede yatırımları hızlandırmak temel amacımız. Üye arkadaşlarımızın ülkemize kazandırmış oldukları projelerde bu organizasyonları düzenleyerek onların yapmış olduğu güzel eserleri de tanımış oluyoruz. Başkent’imize değer katan bu güzel projeyi yapan ve bizi davet eden Zafer Yıldırım’a teşekkür ediyoruz, hayırlı olsun diyoruz. İnşallah bu etkinliklerimiz devam edecek. 26 Ekim’de de Genel Merkez ile birlikte tüm üyelerimizi buluşturacağımız Cumhuriyet Balomuzu da Ankara’da yapacağız. Bu anlamlı buluşmada da tüm üyelerimizi aramızda görmek istiyoruz’’diye konuştu.

    ‘’Devam eden yatırımlar Türkiye’nin geleceğine güveni gösteriyor’’

    TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen de böyle verimli organizasyonlarda bulunmaktan ve tüm üyelerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek ‘’TÜGİAD Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Böyle güzel üyelerimiz, yurt dışında yaşayıp da aramızda olan büyüklerimiz var. TÜGİAD’lıların yatırımları tüm ülkede devam ediyor, bu Türkiye’nin geleceğine duyulan güvendir. Bütün TÜGİAD’lılar Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerdir. Bizler bu ülkede olduğumuz ve bu ülkeye inandığımız sürece bu ülke Atatürk Cumhuriyeti olarak ilelebet payidar kalacaktır’’ diye konuştu. Geceye katılanları 26 Ekim’de gerçekleşecek olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine davet eden Yücelen, gerçekleştirecekleri program hakkında da bilgi verdi. Yücelen, ‘’Nasip olursa Cumhuriyet Balomuzu 26 Ekim’de Atatürk’ü ziyaret ederek başlatacağız. Öğleden sonra meclis ziyaretimiz olacak ve akşam da Ankara Şubemizin düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Balosu’nda bir arada olacağız. Türk gençliğine yakışır bir şekilde tüm asaletimizle orada olacağız’’dedi.  Ali Yücelen ev sahibi Zafer Yıldırım’a davetinden dolayı teşekkür ederken TÜGİAD üyelerinin Türkiye’nin her yerinde böyle güzel eserlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

     ‘’TÜGİAD’lı olmak bana hep gurur kaynağı olmuştur’’

    Gecenin ev sahipliğini yapan TÜGİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım yoğun katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür ederek gerçekleştirdikleri proje hakkında bilgiler verdi. Yıldırım‘’Bu gece sizi ağırlamaktan şeref ve heyecan duyuyorum. TÜGİAD’lı olmak bana hep gurur kaynağı olmuştur. Bu gururu her TÜGİAD’lı ile iş yaptığımda tekrar yaşıyorum’’ diye konuştu. Bu organizasyonlar sayesinde çeşitli işbirliklerinin başladığını belirten Yıldırım, ‘’TÜGİAD’ın en önemli aktivitelerinden birisi olan TBN bizim için çok kıymetli bir organizasyon, burada gerçek anlamda kartvizit alışverişi yapılıyor. Bir kartvizit ile çok farklı işler nasip olabiliyor. Burada önemli olan şey insanların birbirleriyle iletişim kurması. Ben TÜGİAD’dan çok şey kazandım, en önemlisi de dostluklar. Burada hep birlikte iş stresinden uzak hep beraberce iletişimimizi güçlendiriyoruz. İnşa ettiğimiz Yıldırım Kule’deki iç eğim saygıyı simgeliyor. Ben de sizleri saygıyla selamlıyorum’’dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.