DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kelebek, 23 Nisan’da Kids koleksiyonunu Cem Belevi ile sunuyor

    Kelebek, 23 Nisan’da Kids koleksiyonunu Cem Belevi ile sunuyor
    22.04.2021
    A+
    A-

    Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Türk pop müzik şarkıcısı ve aktör Cem Belevi’nin yer aldığı eğlenceli ve samimi bir reklam filmiyle kutluyor.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara ve gençlere verdiği değeri sevilen sanatçı Cem Belevi’nin de yer aldığı reklam filmi ile bir kez daha gözler önüne seren Kelebek, gençlerimizin hayal dünyalarına Kids koleksiyonu ile renk katıyor. Üstelik 20 -26 Nisan tarihleri arasında çocuklarımıza ekstra %10 indirim hediye ediyor.

    Kelebek Mobilya renkli ve eğlenceli Kids koleksiyonuyla herkesi mağazalarına ve https://www. kelebek. com/genc-odasi adresine bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.