DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kelebek Dekor, evlerin dekorasyonuna Kelebek imzası atıyor

    Kelebek Dekor, evlerin dekorasyonuna Kelebek imzası atıyor
    17.05.2022
    A+
    A-

    Tasarım ve çizgileriyle her evin ihtiyacına özel ulaşılabilir fiyatlarla mobilyalar tasarlayan Kelebek Mobilya, yeni Kelebek Dekor ile evlerin dekorasyonuna da imzasını atıyor. Avizelerden aynalara, kitaplıklardan halılara kadar birçok dekoratif ürünün yer aldığı Kelebek Dekor tanıtımını Almeda Abazi Sayışman ile yapan Kelebek Mobilya, zamanın ötesinde şık çizgileriyle dekorasyondaki uzmanlığını konuşturuyor.  

     

    Hayatımızın büyük bir kısmının geçtiği evler, dekorasyon ürünleriyle bizi anlatan yaşam alanlarına dönüşüyor. Kelebek Mobilya’nın her evin, herkesin ihtiyacına ve zevkine göre birbirinden eşsiz parçalarla hazırladığı Kelebek Dekor ile evler; yeni bir dekorasyon anlayışına kavuşuyor. Kelebek Dekor koleksiyonlarını ve dekorasyondaki ustalığını Almeda Abazi Sayışman’ın rol aldığı tanıtım filmiyle gözler önüne seriyor.      

     

    Kelebek Dekor’da aynalar, abajurlar, kitaplıklar, halılar, kesonlar, tablolar başta olmak üzere on iki farklı kategoride yüzlerce ürün bulunuyor. Kelebek Mobilya uzman tasarımcılarının özgün yorumlarıyla şekillenen parçalar, tasarım, renk ve desenleriyle evlerde yeni bir dekorasyon akımının öncüsü olacak. Geniş renk skalası, klasikten moderne ve spora kadar tüm evlerle kolayca uyum sağlayacak ürünleri ile evlerine kişiliğini yansıtmak isteyenlerin ilk tercihi olacak.

     

    Aydınlatmalar evlerin havasını baştan aşağı değiştirecek 

    Kelebek Dekor’un özgün yorumlarını taşıyan aydınlatmalar, evlerin havasını baştan aşağı değiştirecek. Sarkıt, tavan, aplik, lambader ve masaüstü gibi farklı boy ve renklerde birçok alternatifin yer aldığı kategoride her evin ihtiyacına özel bir aydınlatma bulmak mümkün. Yuvarlak, kare, dikdörtgen ya da altıgen olmak üzere tüm formlarda aynaların yer aldığı ayna kategorisi, evlere ferahlık getirecek. Çerçeve detayları ve renkleriyle ön plana çıkan aynalar, evinde yeni bir atmosfer yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

     

    Halılar, farklı renk ve desenleriyle evlere yeni bir uyum kazandıracak 

    Kelebek Mobilya detayları ve tarzının da yansıtıldığı dresuarlar, zarafeti ve işlevselliği vurgularken, kesonlar küçük metrekareli evlerin düzenlenmesinde başrol oynayacak. Yemek odası, salon ve çocuk odaları için ayrı ayrı tasarlanan halılar, farklı renk ve desenleriyle evlere yeni bir uyum kazandıracak. Kırlentler ise koltukların keyfini artıracak. Düz ve desenli olmak üzere farklı alternatifleriyle kırlentler günün yorgunluğunun atılmasına yardımcı olacak. Ayağını uzatıp, televizyonun ya da içeceklerin keyfini sonuna kadar yaşamak isteyenler, aradığı huzuru Kelebek Dekor puf kategorisinde bulacak. Salonlardan, makyaj masalarına kadar evin her yerinde size eşlik edecek puflar, detaylarıyla ilgi odağı olacak.

     

    Sehpalar en güzel anlara eşlik edecek

    Kitap okumayı sevenler aradığı kitaplığı Kelebek Dekor kitaplık kategorisinde bulacak. Ahşap ve metal seçenekleriyle her kitapseverin hayalini süsleyecek kitaplıklar, birbirinden farklı dekorasyon objesiyle de şık bir vitrine dönüşecek. Kelebek Dekor’un sehpa kategorisindeki özel tasarım hissi yaratan sehpalar, en güzel anlara eşlik edecek. Zigon, C, yan, orta, koltuk ve puf seçeneklerinin bolca yer aldığı kategorideki sehpalar, girdiği ortamdaki dekorasyona kolayca uyum sağlayacak. Fonksiyonelliği ile minimal tasarım severlerin gözdesi olacak.

     

    Tablolar, sohbetlerin gündemine oturacak

    Zevklerini, karakterini ve hobilerini evlerine yansıtmak isteyenler çözümü, onlarca parçanın yer aldığı dekoratif aksesuar kategorisinde bulacak. Vazolardan çerçevelere, biblolardan mücevher kutusuna, mumluk ve figürlü setlere kadar birçok parçanın yer aldığı kategori, evlerinin havasını değiştirmek isteyenlere alternatif olacak. Kelebek Dekor’a özel, birçoğu kadın sanatçıların el emeği ile üretilen tablolar ise tüm ilginin odak noktası olacak. Sanata destek olan, tarzlarıyla yeni bir akımın öncüsü olmaya aday tablolar, sohbetlerin de gündemine oturacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.