DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kelebek ile 7/24 mobilya dönemi!

    Kelebek ile 7/24 mobilya dönemi!
    07.05.2021
    A+
    A-

    Müşterilerine güvenli bir alışverişin yanında mimarlar eşliğinde evlerini diledikleri gibi dekore etmelerini sağlayan Kelebek Mobilya, canlı bağlantıyla sanal mağazada ücretsiz iç mimar desteği sunuyor. Web sitesindeki “Evini Tasarla” uygulamasıyla dekore edilecek odasının ölçülerini giren, kapı ve pencerelerin yerlerini belirten müşteriler, 3 boyutlu sanal bir ortamda odalarını tasarlayabiliyor. Analytics verilerine göre bugüne kadar sanal mağazadan ve web sitesinden görüntülü görüşme ile son dönemde 50 bin müşterisinin yaşamına dokunan Kelebek, dijital yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

    Sektörde ilk dijitalleşme adımlarını atan Kelebek Mobilya, bahar aylarında yaşam alanlarını yenilemek isteyen kullanıcılarını 7/24 web sitesi ve sanal mağazasında karşılıyor. Takipçiler, kendisine en uygun olanı mobilyayı evlerinden çıkmadan tek tuşla ve 3D olarak inceleyebiliyor, kararsız kaldığı noktalarda ise Kelebek Mobilya’nın iç mimarlarına canlı olarak danışabiliyor.

    Online satış danışmanı ile istediğiniz Kelebek bir tık ile yaşam alanınızda

    Fonksiyonel ve modern ürünleri ile her ihtiyaca ve yaşam alanına uygun dekorasyon fırsatları sunan Kelebek Mobilya, online satış danışmanı hizmetiyle haftanın 7 günü 10:00 17:30 saatleri arasında müşterilerinin sorularını cevaplıyor.

    Kelebek ile “Evini Tasarla”

    Kelebek Mobilya’nın web sitesinde yer alan “Evini Tasarla” uygulamasına girip dekore edilecek odasının ölçülerini giren, kapı ve pencerelerin yerlerini belirten müşteriler, 3 boyutlu sanal bir ortamda odalarını oluşturabiliyor. İstedikleri Kelebek ürününü seçip sanal odaya yerleştirerek dekorasyon seçimlerini farklı açılardan birebir görebilen müşteriler, kararsız kaldıkları noktalarda ise Kelebek mimarlarından ücretsiz hizmet alabiliyor.

    İçinde bulunduğumuz tam kapanma sürecinin sektörleri olumsuz etkilediğini belirten Kelebek Mobilya Marka Müdürü Serkan Kaplan,Maalesef tekrar bir tam kapanma süreci içine girdik. Biz Kelebek Mobilya olarak tüm mağazalarımızı kapatsak da online mağazamız en hızlı ve en kapsamlı şekilde her zaman müşterilerimize açık.  Müşterilerimizle canlı konferanslarla iletişimlerimize devam ediyoruz ve online olarak satışlarımızı da aynı şekilde sürdürüyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz online satış danışmanı hizmetimiz ile haftanın 7 günü 10:00 17:30 saatleri arasında müşterilerimiz uzmanlarımıza bağlanarak ürünler, kampanyalar ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabiliyor. Yanı sıra bayram sonrasında piyasalarda ciddi bir hareketlilik bekliyoruz. Düğün sezonu ile de satışlarımızın beklediğimiz düzeylere geleceğini öngörüyoruz” dedi.

    https://www. kelebek. com/tr adresinde köşe koltuk takımlarından yatak odalarına, yemek odalarından oturma gruplarına ve aksesuarlara kadar ihtiyaç duyduğunuz her Kelebek ürününe çok daha uygun fiyatlarla erişmek mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.