DOLAR 32,5163
EURO 34,79
ALTIN 2417,886
BIST 9673,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kelebek Mobilya’dan 1935 fidan bağışıyla daha yeşil Türkiye’ye destek

    Kelebek Mobilya’dan 1935 fidan bağışıyla daha yeşil Türkiye’ye destek
    14.10.2020
    A+
    A-

    Hatay’da 9 Ekim’de başlayan orman yangınları yurdun dört bir yanına sıçrayan yeni bir farkındalık yarattı. Kelebek Mobilya, zarar gören ormanlarımıza dikkat çekmek ve destek vermek adına TEMA’ya kuruluş yılı olan 1935 adet fidan bağışında bulunarak mobilyacıları büyük bir meydan okumaya davet etti.

    Hatay’ın Belen ilçesinde başlayarak çevre ilçelere sıçrayan orman yangınları tüm ülkeyi derinden sarstı. Bölgedeki ormanlarda büyük hasara yol açan yangınların soğutulma çalışmaları devam ederken Türkiye’nin dört bir yanından Hatay’a destek geldi. 3 büyüklerin önderliğinde futbol kulüplerinin başlattığı meydan okumalar büyük yankı ve farkındalık yarattı. Sürdürülebilir çevreye duyarlılığıyla bilinen Kelebek Mobilya ise kuruluşunun 85. yılında 1935 fidan bağışında bulunarak mobilyacıları da bu meydan okumaya davet etti. Rakiplerini etiketleyerek resmi sosyal medya hesaplarından güçlü paylaşımlar yapan Kelebek Mobilya, “Hatay’da olduğu gibi büyük yangınlarda zarar gören ormanlarımızı canlandırmak ve çocuklara daha yeşil bir gelecek bırakmak adına Kelebek’in 85. yılında TEMA’ya 1935 adet fidan bağışlıyor ve rakiplerimize meydan okuyoruz.” dedi. Aldığı aksiyonla Hatay’ın ve sürdürülebilir çevre bilincinin yanında olduğunu gösteren Kelebek Mobilya’nın çağrısına kısa bir süre içinde diğer mobilya markalarının da katılması bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.