DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kelebek Mobilya’dan çevre dostu koltuklar

    Kelebek Mobilya’dan çevre dostu koltuklar
    12.10.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider mobilya üreticisi Kelebek Mobilya, çevreye duyarlılık konusunda estetik tasarımların yanı sıra daha sürdürülebilir tasarımlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Küresel ısınma, su kaynaklarının azalması, kimyasal atık sorunları ve ekoloji konularına yönelik üretimlerini hassasiyetle sürdüren Kelebek Mobilya, koltuk tasarımlarına geri dönüştürülmüş kumaşları ekledi. Çevre dostu ve ekstra konfor sağlayan kumaşlar, Kelebek Mobilya’da ilk olarak yeni Angelic Koltuk Takımı ile görücüye çıkacak. Çevre dostu koleksiyonlar ilerleyen dönemde Kelebek Mobilya’nın diğer koleksiyonunda da yerini alacak.

     

    Geri dönüştürülmüş kumaşlar; kumaş ve plastik malzemelerin fiziksel ve kimyasal reaksiyonlarla yeniden işlenmesi ile elde ediliyor. Sürdürülebilir işlemler sonrası kullanıma hazır hale gelen kumaşlar, uzun ömürlü ve hijyenik olmasının yanı sıra düşük karbon emisyonu sayesinde çevre dostu olma özelliği kazanıyor.  

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.